ponedeljek, 02. november 2015

Ne spreglejte novega nakita Rebecca za jesen in zimo

Rebecca je italijanska znamka nakita, ki uporablja nekonvencionalne materiale. V njenih kolekcijah se je pojavil tudi že pozabljeni bron, in to v zanimivi kombinaciji z rumenim ali rdečim zlatom. Rebecca je sama po sebi ikona stila in mode, vsak kos nakita ima svoj značaj. Tokrat so nam predstavili novosti za jesen in zimo 2015/16, ki jih dobite v trgovini na Miklošičevi.
Prva je Hollywood Boulevard, ki nas vabi nazaj v Hollywood, v čase bulvarjev Bel Aira z novimi modnimi dodatki. Sijoči barvni kamni v rumenem, vijoličnem, zelenem in dimno sivem odtenku dajejo šik pridih ekskluzivni zbirki večernega in dnevnega nakita. 
My Friends (Moji prijatelji) kolekcija namiguje, da je lahko vsak dan pomladen, celo, ko naravo zagrne sneg. Rebecca nas vabi na glamurozen vrt, naseljen z malimi prijatelji iz živalskega sveta. Simpatični obeski iz zbirke v obliki metuljev, kačjih pastirjev, čebelic in majhnih močeradkov krasijo prstane, ogrlice in zapestnice.. Kolekcija je prepletena s simboli, ki se jih nosi na lahkoten styling, skozi ves dan, zablestijo lahko tudi ob večernih priložnostih.
Tu pa je še My Treasure (Moj zaklad), ki priča o enosti v ljubezni. Ta linija je namenjena najbolj intimni vezi, ki vzbuja ljubeče občutke v bližini srca. Glavno vlogo te nežne zbirke imata v srebru in s cirkončki posuta fantek in punčka; na voljo je v treh odtenkih in okrašena z vrtnico, posuto z modrimi, rožnatimi in belimi kristali. Na vsakem kosu nakita je ploščica, ki omogoča, da graviramo začetno črko našega lastnega zaklada, kdorkoli in karkoli že to je.

Ni komentarjev:

Objavite komentar