ponedeljek, 30. november 2015

Morro Sartoriale: ker je obleka po meri največji prestiž

Slovenska blagovna znamka oblačil po meri, Morro Sartoriale, nas je povabila v 1. nadstropje Nakupovalne galerije Kristalne palače, v svet po meri ukrojenih moških in ženskih oblačil. Oblačila Morro Sartoriale so v celoti narejena v Sloveniji, ukrojena so, da se popolnoma prilegajo telesu in so izpoved posameznikove osebnosti, saj svoje oblačilo ustvarjate skupaj z vrhunskimi strokovnjaki.
Ustanovitelji Morro Sartoriale: (z leve proti desni) Klemen Janežič, Tomaž Bračko, Milan Morec in Valter Kobal
Znamki Morro Sartoriale, v kateri krojači in šivilje delajo z najkvalitetnejšimi italijanskimi materiali v proizvodnji, ki sledi mednarodnim standardom, zaupa tudi najbolj priljubljen slovenski glasbenik Jan Plestenjak. Številni znani in vplivni obrazi slovenskega medijskega sveta so pozdravili drzen korak ustanoviteljev na novo odprtega kotička za vse ljubitelje brezčasne in cenovno dostopne mode. Dogodka sta se udeležila tudi nekdanji predsednik Slovenije Milan Kučan in predsednik uprave BTC Jože Mermal.
Ula Furlan
Anamarija Avbelj in Klemen Janežič
Niso manjkali tudi obrazi iz družabnih kronik, kot sta televizijca Ula Furlan in Seku M. Conde, manekenka Anamarija Avbelj, najlepši Slovenec Mitja Nadižar in lastnik licence Mister Slovenije Erik Ferfolja.
Milan Kučan in Milan Morec
In zakaj obiskati Morro Sartoriale? Bistveni kosi vsake omare, ujeti v klasičen in brezčasen dizajn, ki je udoben in pristaja prav vsakemu, veljajo za dobro modno naložbo. Kosi, ki so preživeli desetletja in se niso uklonili pod težo hitro spreminjajočih trendov, s seboj nosijo čustva, nostalgijo, privlačnost in luksuz, a tudi pridih inovativnosti in prihodnosti, zaradi katerega bo oblačilo vedno zaželjeno in nikoli ne bo v resnici doživelo svojega konca.
Mister Slovenije Mitja Nadižar in Erik Ferfolja
Morro Sartoriale črpa manufakturno znanje iz tradicije slovenskega krojaštva in pri izdelavi ne ubira bližnjic. Odlikujejo ga najboljši materiali, pozornost detajlom, prilagoditev uporabniku s popolno personalizacijo oblačil. V brezčasni luksuznosti ikoničnih silhuet zgodovinsko priljubljenih krojev in dizajna Morro Sartoriale bo okus viskija še močnejši, dim cigare še omamnejši, potovanje še bolj nepozabno, melodija Franka Sinatre pa še bolj spevna. Več o oblačilih po meri najdete na spletnem naslovu TUKAJ.

Foto: Katarina Veselič

Ni komentarjev:

Objavite komentar