sobota, 17. oktober 2015

Jessica za lepši dan in boj proti raku dojk

V roza oktobru vsako leto sodeluje tudi lepotna znamka za nego nohtov Jessica. Skupaj s članicami združenja Europa Donne Slovenija so v blagovnici Maxi tradicionalno priredili dogodek pod sloganom "Lep je dan", ki mu je tokrat združenje dodalo podslogan "Zaplešite za zdravje".
Danica Lovenjak s prstanom, ki nosi pomembno sporočilo
S tem želi združenje Europa Donna povečati osveščenost o raku dojk in poudariti, da je življenječudovito, ter da je lahko vsak dan lep, tudi, če se spopadaš z boleznijo.
Ob tej priložnosti sta predstavnika podjetja Bizjan&Co., ki ekskluzivno zastopata znamko Jessica na slovenskih tleh, združenju Europa Donna Slovenija kot vsako leto podarila sredstva in se skupaj z njimi podala v boj proti raku dojk. Ček je iz rok Slavice Bizjan sprejela predsednica združenja Mojca Senčar (obe zgoraj na fotografiji), ki je povedala nekaj vzpodbudnih besed. Na dogodku so bili tudi zvesti podporniki združenja, plesalci Bolera v koreografiji Matevža Česna.
To pa še ni bilo vse, saj so na dogodku pokazali tudi, kaj je Jessica pripravila za letošnjo jesen. Gre za zelo privlačno kolekcijo lakov za nohte z imenom La Vie Boheme (ali, prevedeno, boemsko življenje), s katero boste lahkotno prefinjene ali pa v slogu 'boho chic'. Tu pa je še revolucionarni Phēnom, katerega rožnati oddtenki simbolizirajo, da je Jessica Cosmetics aktivna v kampanji boja proti raku dojk.

Ni komentarjev:

Objavite komentar