petek, 27. november 2015

Hugo Boss, sinonim za prefinjeno eleganco, v prenovljenih prostorih

V Emporiumu so pred dnevi uradno proslavili odprtje prenovljenih trgovin Hugo Boss za ženske in moške, kjer na kar 500 kvadratnih metrih ponujajo modne linije Boss Man, Boss Woman, Boss Orange in Boss Green.
prenovljena in veliko privlačnejša podoba prodajnega mesta Hugo Boss znamk
Zabavo v čast blagovni znamki so popestrili s kulinaričnim razvajanjem dveh vrhunskih Masterchefov. Chef Karim Merdjadi je goste razvajal s slastnimi makroni, ki jih je skreiral v barvah najnovejše Hugo Boss kolekcije, chef Luka Jezeršek pa je poskrbel za eksplozijo okusov s svojimi pikantnimi kreacijami.
pri chefu Karimu Merdjadiju je bila gneča
Helena Petrin, Damjan Kralj in Maja Oven
Blagovna znamka Hugo Boss je v Emporiumu prisotna že 16 let, od odprtja leta 1999. Nemška moda za ženske in moške, široka paleta poslovnih oblačil, ponuja tudi širok izbor glamuroznih večernih oblačil in oblačil za prosti čas.
novinarka Hermina Kovačič išče zanimive kose
Danica Lovenjak (desno) s kolegico
Poslovni slog, ki je usmerjen v minimalizem, edinstveni kroji in visokokakovostni materiali, kot so volna, kašmir, svila in ovčje usnje, zadovoljujejo najzahtevnejše okuse porabnikov ter ustrezajo najvišjim kakovostnim standardom.
Predstavnica Hugo Bossa, Zaneta Pieniak in direktorica Magistrat International, Helena Draškovič
Blagovna znamka Hugo Boss je sinonim za prefinjeno eleganco, karierizem in profesionalnost. Ludje, ki nosijo Hugo Boss, izžarevajo ponosno energijo, skrito čustvenost in samozavest.


Foto: last organizatorja

Ni komentarjev:

Objavite komentar