petek, 09. oktober 2015

Novi čevlji za jesen-zimo 2015/16

MASS je modnim novinarjem in ljubiteljem mode premierno predstavil trende obutve za jesen in zimo 2015/16 v svoji največji trgovini obutve v Sloveniji, kjer je v zadnjem času le še obogatil ponudbo blagovnih znamk.
Novi modeli so med povabljenci povzročili veliko navdušenja, največ zanimanja so požele blagovne znamke iz Massove ponudbe Alma en Pena, Guess, Mjus, Creator, Replay, Skechers in New Balance. Dogodek je bil odlično obiskan s strani znanih obrazov, ki so se z veseljem prepustili nasvetom Massove izkušene prodajne ekipe.
Predstavili so nam zadnje trende in kombinacije, posebno pozornost so namenili tudi Massovi ambasadorki Severini, ki si je tudi za to sezono izbrala svoj nabor čevljev, s katerimi bo lovila modne poglede. Severinin izbor vas s sloganom 'Odkrij svoj stil' že čaka v Massovih trgovinah po Sloveniji, kot tudi ostale modne poslastice, ki so jih pripravili v Massu, ki je letos upihnil že 25 svečk.
Kakšni so letošnji trendi? "To jesen bodo superge znova kraljevale med modnimi zapovedmi, nadvse priljubljeni bodo tudi slip-on modeli. Trend so čevlji v angleškem stilu, ki so včasih tudi hoja po robu med moškim in ženskim videzom. Gležnarji in salonarji z visoko peto so to jesen doživeli zanimivo retro šik preobrazbo z masivnejšo debelo peto.
prireditev je simpatično povezal Nejc Simšič
Če ste se morda že malce naveličali nizkih škornjev, vam svetujem, da obujete visoke škornje, ki segajo prek kolen. Za bolj drzne so idealni takšni s posebnim potiskom, kot so živalski vzorci ali reliefna imitacija živalske kože. Zelo šik so letos škornji iz semiša v naravnih barvah," je letošnje trende strnila Simona Kern, vodja modnega programa.
moj novi parček iz Massa - dobra odločitev, kajne?
Sama sem si tokrat v MASS-ovi trgovini izbrala trendovske ženske čevlje moškega videza na vezalke in z okrasnimi zlatimi zadrgami ob straneh. Prepričala me je predvsem izjemna mehkoba in kakovost obutve, v kateri sem se počutila kraljevsko, to pa zato, ker je čevelj v celoti izdelan iz usnja. Vam povem, nismo tako bogati, da bi kupovali poceni in z leti vse bolj stavim na kakovost, ter vse manj na količino. Dobro vem, da bom lahko ta par nosila na številne stilske kombinacije in da noge v izbranih čevljih ne bodo trpele, pa četudi bi jih imela na sebi prav ves dan.

Ni komentarjev:

Objavite komentar