četrtek, 01. oktober 2015

Telekom Slovenije in Samsung s Pink Ribbon podprla rožnati oktober

Oktober je že tradicionalno posvečen ozaveščanju o raku dojk, Telekom Slovenije in Samsung pa že vrsto let v 'rožnatem oktobru' s posebno različico mobitela Pink Ribbon podpirata Slovensko združenje za boj proti raku dojk Europa Donna. V letošnjem oktobru bosta združenju namenila 10 evrov od vsakega prodanega mobitela Samsung Galaxy A3 Pink Ribbon, ki je z današnjim dnem, torej od 1. oktobra dalje na voljo ekskluzivno v Telekomovih centrih. Vsak kupec mobitela bo ob nakupu prejel tudi darilo, privlačen ovitek v barvi izbranega mobitela.
Samsung Galaxy A3 Pink Ribbon je sodoben in lahek mobitel, ki navdušuje s kovinskim ohišjem v zlati, srebrni, črni ali beli barvi, privlačno obliko in visoko kakovostjo. Zaslon Super AMOLED z diagonalo 11,48 cm (4,5"), odličen fotoaparat z 8 MP, 16 GB vgrajenega spomina, izboljšana funkcija za varčevanje z baterijo in ostale napredne funkcije ga umeščajo med priljubljene mobitele. Akcijska ponudba mobitela Samsung Galaxy A3 Pink Ribbon velja ob sklenitvi oz. podaljšanju naročniškega razmerja z mobilnimi storitvami ob vezavi za 24 mesecev in plačilom 7,95 evra mesečno (skupaj 190,80 evra).
Telekom Slovenije in Samsung želita na ta način prispevati k zagotavljanju čim večjih možnosti za zgodnje odkritje raka dojk, takojšnje in učinkovito zdravljenje ter rehabilitacijo. Mojca Senčar, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna, pravi, da 'želijo v Europi Donni z akcijo Pink Ribbon osveščati javnost o raku dojk, spodbujati ženske, da si od poznih najstniških let naprej dojke vsak mesec redno samopregledujejo, po 50. letu pa vsaki dve leti hodijo tudi na presejalno mamografijo.
"Hkrati želimo javnost osveščati tudi o pomenu zdravega načina življenja za ohranjanje zdravja. Telekom Slovenije in Samsung s svojo podporo že vrsto let prispevata k uspehu naših aktivnosti," je dodala Mojca Senčar. Pri preventivnem samopregledovanju dojk si ženske lahko pomagajo tudi z brezplačno aplikacijo Zaupaj svojim rokam, ki na enostaven način spodbuja k rednemu in pravilnemu samopregledovanju.
Tako si lahko nastavijo opomnik za mesečni samopregled, preverijo slikovni prikaz pravilnega izvajanja samopregleda po točkah in si kronološko zapisujejo zaznane spremembe. Brezplačno aplikacijo, ki je na voljo za pametne mobitele, tudi za Samsung Galaxy A3 Pink Ribbon, si uporabnice enostavno naložijo prek spletne trgovine Google Play. Več o aplikaciji je na voljo tudi na spletni strani​ breast-test.com.​

Ni komentarjev:

Objavite komentar