ponedeljek, 26. oktober 2015

OPS! OBJECTS nakit se to jesen razburljivo lesketa

V najnovejši kolekciji barvitega nakita OPS! OBJECTS, ki je zapeljal že na tisoče modnih navdušenk po vsem svetu, bomo našle trendovsko obarvane kose, ki se bodo podali na jesensko-zimsko garderobo. Poleg značilnih barvnih odtenkov OPS! OBJECTS v tej jeseni lahko odkrivamo privlačnost srebra in zlata.
Ure s svetlikajočimi se zlatimi in svetlečimi srebrnimi paščki, bleščeči obeski, okrašeni s kristali in skrbno izbranimi detalji, glamurozni kovinski odtenki v enkratni barvni paleti... Letošnja kolekcija pa se vsekakor lahko pohvali še z najbolj zapeljivo, razburljivo, elegantno in razkošno kolekcijo ur OPS! LUX, kjer prevladujeta zlata in srebrna, v kombinaciji z živalskimi vzorci, črno, pariško modro, svetlo roza in belo.
Ena od novosti je tudi OPS! LOCK, ki je reinterpretacija legendarne zapestnice iz 50­. let in je z novimi barvami ter sodobnimi materiali dobila novo podobo.
Tu sta še nadgradnja prve prilagodljive zapestnice OPS! BOULE CHIC, ki je dopolnjena z zlatimi členki in se navdihuje v novi barvni paleti, ter popolna novost OPS! DIAMONDS, ki jo lahko prilagajate različnim obsegom zapestij, okrašena pa je z drobnimi kristalčki.
Enostavno najbolj luksuzna kolekcija, ki bo to jesen in zimo krasila zapestja ljubiteljic modnih trendov, vas že čaka na izbranih prodajnih mestih, kot so spletna trgovina: www.opsobjects.si, Galerija Emporium, Emporium BTC, Ikona Ljubljana, Nama Ljubljana, Maxi Ljubljana, Elizabeth Koper in prodajalne Kompas MTS (Fernetiči, Škofije, Šentilj in Ljubelj).
Bodite pa pozorni oziroma pozorne na moj blog tudi v prvem tednu novembra, ko bom s pomočjo zastopnika za OPS! OBJECTS podelila eni od srečnic čudovito OPS! zapestnico!

Ni komentarjev:

Objavite komentar