sreda, 07. oktober 2015

OMEGA Seamaster 300 za tajnega agenta v 7007 kosih

Saga o tajnem agentu 007 se nadaljuje. Kam ga bo tokrat vodila tajna misija, kdo bo njegov glavni sovražnik in kateri lepotici bo spet zlomil srce? Vse to bomo izvedeli 4. novembra, ko v naše kinematografe prihaja novi film o James Bondu.
Daniel Craig bo tokrat že četrtič v službi Njenega Veličanstva. Na prvi pogled deluje bolj zrel, izkušen in previden. A še vedno je privlačen. Alfa in OMEGA moški. Alfa in OMEGA agent. In brez OMEGE ne bi bil James Bond.
V 24. filmu o tajnem agentu se James Bond vrača z ikoničnim časomerom OMEGA Seamaster 300. Lasersko rezan, črno-siv NATO pašček trdno objema ohišje iz nerjavečega jekla, ki skriva revolucionarni mehanizem OMEGA master Co-Axial 8400, odporen na magnetna polja jakosti 15.000 gaussov. Dvosmerno vrtljiva luneta je izdelana iz polirane keramike. Z 12-urnim obsegom omogoča prikaz natančnega časa kjerkoli na svetu, visoko v gorah ali globoko v oceanu.
S safirnim steklom, odpornim na bleščanje, in vodoodpornostjo do 300 metrov je le OMEGA Bondova najbolj zanesljiva in vzdržljiva partnerica. Tokrat prihaja na trg v omejeni izdaji 7007 modelov. Tudi nekaj Slovencev jo bo imelo čast in priložnost olastniniti, če le imajo v žepu 6.450 evrov, kolikor stane nova ura, ki je prispela v poslovalnice 1991 v Ljubljani in v Zlate čase v Mariboru.

Ni komentarjev:

Objavite komentar