petek, 23. oktober 2015

Odprl se je prvi Apple Shop pri nas

Danes se je odprl prvi Apple Shop v trgovini Big Bang v ljubljanskem BTC-ju, kjer so kupci lahko pobliže spoznali Applove inovativne izdelke in rešitve, kot so Mac, iPhone in iPad, ter številno dodatno opremo. Že pred odprtjem se je pred vhodom v Big Bang zbrala množica tistih, ki so hoteli med prvimi izkoristiti otvoritvene popuste.
"Veselimo se odprtja prvega Apple Shopa v Ljubljani in regiji, kjer bodo kupci deležni prvovrstne nakupovalne izkušnje," je povedal Matija Savnik, direktor prodaje v Big Bangu. "Kupci, ki želijo izvedeti več o Applovih izdelkih in o ponudbi druge opreme, bodo deležni osebne obravnave naših številnih strokovnih svetovalcev za Apple."
Najbolj privlačni izdelki iz promocijske ponudbe na dan otvoritve so bili MacBook Air 13” i5 Dual-core 1.6GHz/4GB/128GB SSD/Intel HD Graphics 6000 CRO KB za 899 evrov, iPad Air 16GB Wi-Fi za 299 evrov in iPhone 6 16 GB za 559 evrov.
"Apple Shop v Big Bangu BTC je za nas potrditev, da smo trgovec, ki zna prisluhniti svojim kupcem in jim ponuditi boljše rešitve in storitve," je povedala Tanja Kranjc, vodja zabavne elektronike v Big Bangu.
Neposredno in odprto okolje daje obiskovalcem možnost preizkusiti celotno ponudbo izdelkov, strokovno osebje pa bo svetovalo potrošnikom in profesionalnim uporabnikom. Otvoritveni popusti so na voljo samo danes do 20. ure, pregled ponudbe v Apple Shopu je na povezavi Apple Shop.
Ker imamo vsi radi popuste in nagrade, tokrat enega od bralcev ali bralk nagrajujem z bonom za 20 evrov popusta pri nakupu v novem Apple shopu in z žensko majico z Appleovim logotipom v črni barvi in velikosti M. Vse, kar morate storiti, je, da mi pišete na nagradna.lepotainmoda@gmail.com in upate, da boste prvi. Kajti prvi, ki bo pustil svoje podatke oziroma naslov, bo dobil nagrado. Srečno!

Ni komentarjev:

Objavite komentar