sreda, 14. oktober 2015

Kultna nega Paula's Choice je končno v Sloveniji!

Poznaš Paula's Choice? To je svetovno priznana znamka nege in kozmetike, na katero prisegajo vodilne lepotne blogerke, urednice in poznavalci kakovosti! Kaj je na njej tako posebnega? Prvič, kar je za marsikaterega uporabnika najbolj pomembno: deluje! Zares deluje! Vsebuje izjemne in zelo kakovostne sestavine, ki tvoji koži dajo natanko to, kar obljublja zunanjost embalaže! Kot drugo, Paula's Choice slovi kot 'cruelty-free' kozmetika, torej ni testirana na živalih in tudi glede sestavin je povsem angelsko nedolžna.
Paula Begoun, ustanoviteljica znamke Paula's Choice
Kot tretje, ženska, ki stoji za to znamko, je postala pravi strah in trepet vseh tistih lepotnih velikanov, znanih proizvajalcev izdelkov, ki delujejo neetično in zgolj z mislijo na to, kako bodo z zvenečim imenom izvabili denar od potrošnikov. Na Paula's Choice, ki je drugačna, prisegajo številni zvezdniki, ki slovijo po lepi koži in očitno so se pravilno odločili!
Paula's Choice čistilci za obraz
Linijo, na katero smo v Sloveniji že res težko čakali, je ustanovila Američanka Paula Begoun, ki je napisala svojo knjigo in gostuje v številnih oddajah, kjer odgovarja na vprašanja o negi in lepoti. Je resnična strokovnjakinja, ki do globin pozna kožo in njene potrebe. Paula Begoun, rešiteljica naše kože, je v ZDA znana kot 'Cosmetic Cop' ali po naše 'Policistka za kozmetiko'. Zaradi njenega predanega dela je v kozmetični industriji postala priznana strokovnjakinja, ki s svojim konceptom dela zastopa stran potrošnikov. Karizmatično kozmetično gurujko so že večkrat gostili na CNN in v televizijskih oddajah, kot so Oprah Show, The Today Show, 20/20, Dateline NBC, The View in Dr. Oz.
anti-age podlaga - puder
Paula se je zavedela, da mora nekaj ukreniti na kozmetičnem področju, ko je med prebiranjem sestavin na izdelku za nego kože ugotovila, da ta vsebuje aceton. Vpisala se je na fakulteto in delala kot vizažistka. Ker ji med obstoječimi izdelki noben ni pomagal izboljšati stanja njene kože, se je odločila, da se posveti raziskavam in izobraževanju o negi kože v knjižnici medicinske fakultete, vse dokler ji ni uspelo sestaviti rutine, ki je v popolnosti spremenila njeno kožo.
Paulini toniki za kožo
Po nekaj letih raziskovanja se je odločila, da bo s svojim znanjem pomagala do lepe kože tudi drugim. Začela je s pisanjem knjig in nastopi na televizijskih postajah, kjer je pojasnjevala, kateri izdelki za nego kože zares delujejo. Na zahtevo več tisoč bralcev je leta 1995 lansirala lastno linijo izdelkov za nego kože Paula's Choice, v kateri je združila leta raziskovanja in izobraževanja na področju kozmetike. V liniji je uporabila le preverjene sestavine, ki skrbijo za mladostno in sijočo kožo, brez gub in aken. Izdelki Paula’s Choice so dokazano učinkoviti v boju proti aknam, gubam, rozacei, občutljivi, suhi in mastni koži z ogrci, koži s pigmentnimi madeži in poškodbami od sonca.
ultra lahki serumi z antioksidatvinim delovanjem
Paula's Choice v svetu slovi kot kozmetika, ki koži daje natanko tisto, kar potrebuje. Iz široke palete sestavin lahko izbiraš med močnimi antioksidanti, kot so retinol, vitamin C in hialuronska kislina, ter izdelki za regeneracijo kože z alfa- in beta- hialuronsko kislino v ravno pravšnji koncentraciji. Izdelki za nego kože Paula's Choice vsebujejo sestavine vrhunske recepture, ki temeljijo na zanesljivih in javno objavljenih raziskavah o negi kože.
ta intenziven serum proti gubam sem dobila na preizkušnjo, daje fantastične rezultate!
Izdelki Paula's Choice ne vsebujejo nepotrebnih sestavin, kot so umetne dišave in barvila, ki škodujejo tvoji koži. Vsi izdelki Paula’s Choice so ti na voljo na spletni strani: www.paulaschoice.si, preveri pa še njihovo Facebook stran!

Ni komentarjev:

Objavite komentar