sobota, 10. oktober 2015

iPhone 6s in iPhone 6s Plus že v Telekomovih centrih

Telekom Slovenije je včeraj začel z uradno prodajo aparatov iPhone 6s in iPhone 6s Plus v Telekomovih centrih po vsej Sloveniji. Uporabnikom je na voljo vseh 24 kombinacij iPhone 6s in iPhone 6s Plus (torej vse barve in vse spominske različice, vendar sprva ne na vseh prodajnih mestih), in sicer po rednih in akcijskih cenah, prvi kupci so prejeli tudi priložnostno darilo.
Najbolj neučakani so lahko novi iPhone kupili že minuto čez polnoč v noči s srede na četrtek, torej 8. oktobra, in sicer v e-trgovini Telekoma Slovenije, kjer je bila v predprodaji na voljo omejena količina mobitelov iPhone 6s in iPhone 6s Plus, ki so jih kupci prejeli že naslednji dan.
V ponudbi Telekoma Slovenije sta mobitela iPhone 6s in iPhone 6s Plus uporabnikom na voljo v vseh treh pomnilniških različicah (16 GB, 64 GB in 128 GB) in v vseh štirih barvah (sivi, srebrni, zlati ter novi barvi, rožnato zlati). Ob začetku prodaje so novi aparati na voljo v vseh 20 Telekomovih centrih po Sloveniji, v vsakem izmed njih sicer sprva ne bo na voljo vseh 24 kombinacij. V Telekomu Slovenije dodatne dobave pričakujejo še v tem mesecu, ko s prodajo iPhone 6s in iPhone 6s Plus pričenjajo tudi pooblaščeni prodajalci Telekoma Slovenije.
Telekom Slovenije, ki ima z družbo Apple sklenjeno neposredno pogodbo, uporabnikom zagotavlja celovito prodajno in poprodajno podporo. Podjetje bo uporabnikom še naprej ponujalo tudi iPhone 6 in iPhone 6 Plus iz redne ponudbe družbe Apple. Od včeraj, 9. oktobra, za navedene naprave veljajo nekoliko nižje cene. Več informacij dobite tukaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar