četrtek, 15. oktober 2015

Giordani Gold, ko iščete razkošje

Giordani Gold je najbolj prestižna linija kozmetične hiše Oriflame, ki ženskam že skoraj 40 let omogoča trenutke razvajanja. Gre za več kot razkošje, to je umetnost uživanja in elegance. Novi katalog Oriflame prinaša prenovljeno linijo Giordani Gold izdelkov, poleg tega pa še Giordani Gold Essenza parfum, njihovo najbolj prestižno dišavo doslej.
Prefinjen vonj prinaša nov tip dišave, najbolj intenzivno koncentriran: parfum.V privlačni, kompaktni steklenički s pokrovčkom z detajlom teskture lističa, ki vsebuje tudi pristno zlato, se nahaja Giordani Gold Essenza, vrhunski izdelek fine parfumerije, razkošje za žensko, ki ceni lepe stvari v življenju. Dišavo je ustvaril francoski strokovnjak za dišave Fabrice Pellegrin, ki je v preteklosti kreiral že znamenita vonja Volutes by Dipthyque in Tuscan Soul Vendemmia za modno hišo Salvatore Ferragamo.
Pri novem parfumu Giordani Gold Essenza je parfumarja navdihnil vonj pomarančevih cvetov, ki jih je kombiniral s toskanskim lesom. Cvetlično-lesni parfum je nekaj posebnega in je namenjen ženski, ki zna uživati v lepih plateh življenja.
V prenovljeni liniji Giordani Gold se nahajajo tudi druge novosti: kultno rdečilo Giordani Gold v perlicah prinaša toplino, barvo in sijaj obrazu, ličnicam in dekolteju. Ročno je izdelano v Italiji, iz kombinacije toplih odtenkov in sijočih perlic, ki polepšajo polt. Kožo obarvajo, kot bi jo poljubilo sonce in ji dodajo zdravo barvo. Z mineralnim kompleksom za nego, udobno nošenje in nežen sijaj.
Za popolno definirane trepalnice lahko poskrbite z Giordani Gold Incredible Length maskaro. Razkošna formula je izpopolnjena z mikrovlakni, s katerimi boste ustvarile dodatno dolžino, trepalnice pa bodo lepo ločene in definirane. S temi izdelki si boste polepšale jesenske dni in vanje vnesle toplino.

Ni komentarjev:

Objavite komentar