torek, 08. september 2015

Stilski predlog iz New Yorkerja: črno&belo

Kaj ne gre nikoli, ampak res nikoli iz mode? Odgovor je na dlani, to sta črna in bela barva, najraje v kombinaciji belo&črno ali pač črno&belo, če vam je tako ljubše. Dva kontrasta, dve 'ne-barvi', ki pa v svojem bistvu nosita seštevek vseh barv v spektru, znanemu človeškemu očesu.
To jesen in zimo, ki bosta spet v znamenju precej nižjih temperatur, kot smo jih bili vajeni do pred kratkim, se oblecite v klasične kroje in večne kombinacije znamke New Yorker, ki naj jih sestavljajo kakovosten volnen plašč (cena 79,95 evrov), bel rebrast pulover (14,95 evra), pletena jopica v črno-beli črtasti kombinaciji, klasičen črn klobuk (12,95 evra), visoki škornji do kolen z gumijastim rebrastim podplatom za čvrst in zanesljiv korak, klasična bela srajca (16,95 evra), ki je v poslovnem svetu vedno dobrodošla, hlače usnjenega videza z rahlo bajkerskim pridihom (24,95 evra) in tople nogavice.
Za večere, ki jih boste preživljale v toplih prostorih, izberite tudi seksi oblekico v imitaciji usnja brez rokavov v črni barvi in z zadrgami ob straneh. In če jo boste dopolnile s t.i. prehodnim, elegantnim belim plaščkom na dvoredno zapenjanje (29,95 evra), boste itak modne zmagovalke. Za bolj sproščene trenutke pa k hlačam kombinirajte belo majico z napisom (6,95 evra).
toplo jopico v belo-črni kombinaciji lahko nosite seveda tudi k vsem drugim barvam
V vsakem primeru se boste na ta način oblekle modno in obenem še ugodno. Čim več lepih jesenskih trenutkov vam želim, po možnosti z indijanskim poletjem, ki bo potrebo po zimskem plašču odganjal daleč proti koncu leta.

Ni komentarjev:

Objavite komentar