nedelja, 20. september 2015

Šepetanje ustnic v 25 sijočih odtenkih

Clarins Joli Rouge naj postane vaša zaveznica pri zapeljevanju. Izzivalna, bleščeča in šarmantna. To je rdečilo intenzivnega pigmenta z negovalnim delovanjem, ki šest ur neprekinjeno vlaži in daje obstojnost ter globoko barvo, za popoln nasmeh kadarkoli in kjerkoli.
Ker šminka Joli Rouge tehta 15 odstotkov manj, kot ostala rdečila, je lažja za prenašanje v žepu ali torbici. Primerna je za ženske, ki iščejo rdečilo intenzivnih barv, popolne nege in brezhibne obstojnosti. Vsak odtenek Joli Rouge rdečila nudi intenzivno sijoč videz in globoko, izenačeno barvo.
Zelo vlažilna formula, obogatena z mangovim oljem, ustnice napne, zmehča in jim povrne izjemno ugodje. Linija vsebuje 25 sijočih odtenkov, med katerimi boste našle pravega zase, pa tudi štiri izbrane svinčnike za ustnice Clarins Lip Liner v kožnem odtenku, ki se prilagodijo vašemu tenu kože. Nevtralni odtenki se lahko mešajo s katerokoli barvo rdečila.
Kolekcija prihaja na prodajna mesta z letošnjim oktobrom, po ceni 23,90 evra za šminko in 15,80 evra za svinčnik. Poiščite svoje odtenke v izbrani drogeriji, kjer imajo Clarins lepotilne izdelke.

Ni komentarjev:

Objavite komentar