petek, 25. september 2015

Rašica je predstavila kolekcijo jesen-zima 2015/16

V prodajalni Rašica v Zgornjih Gameljnah so pripravili 3. modni dan z Rašico, ki je namenjen medijem in kupcem. Na zdaj že tradicionalnem modnem dnevu so manekeni Jana Koteska, Eva Ahačevčič, Tara Zupančič, Nadiya Bychkova in Iztok Hodnik predstavili kolekcijo jesen-zima 2015/16. Za dovršen stajling na modni brvi so poskrbeli čevlji iz jesensko-zimske kolekcije znamke Peko.
Nova kolekcija je narejena iz najbolj kakovostnih materialov, veliko kosov se lahko pohvali s čisto volno, katere cena je na trgu zelo visoka. Kolekcija je sestavljena iz letos zelo modne gorčične rumene barve, ki se jo lahko kombinira z umirjenimi sivimi toni ali pa z drugimi materiali, kot je brezrokavnik iz dolgega umetnega krzna.
V Rašici niso pozabili na opečnato rdečo, v kateri najdemo puloverje ali pa se samo nekaj izbranih tonov skriva v igrivih oblekah s potiskom. Za tiste, ki tudi pozimi radi oblečejo bolj žive barve, je tu ciklamna barva in njena igrivost, da bomo lažje pričakali pomladne sončne žarke.
Oblikovalec kolekcije Miha Jamšek (na fotografiji zgoraj z voditeljico dogodka, Tjašo Kokalj Jerala) je strnil vtise v nekaj besed: "Rašica je pojem kakovosti, zato v tem smislu tudi nadaljujemo z delom. Na prvem mestu so materiali, samo najboljši so dovolj dobri. Letos smo se odločili tudi za nekaj kosov iz čiste volne, ki so nekoliko dražji, a takšna je cena volne. Imamo tudi veliko barv, tako da zima zagotovo ne bo siva."
Je pa Rašica poskrbela tudi za presenečenje. Kmalu bodo na prodajne police prišli smučarski puloverji, ki s svojim zimskim vzorcem v trenutku popeljejo v božične dneve ali v nostalgično popotovanje v obdobje oddaje Podarim-dobim. Na puloverjih so zanimivi tudi zatiči na ovratniku. Posebno omejeno smučarsko kolekcijo sta nam predstavila Jana Koteska in Iztok Hodnik.

Ni komentarjev:

Objavite komentar