torek, 01. september 2015

Posebna edicija OPI ob 100. obletnici Coca Cole

Kaj imata lahko skupnega lak za nohte znamke OPI in najbolj znana pijača na svetu? Menda vsaj eno izhodišče: izbran odtenek OPI laka za nohte polepša še tako siv in turoben dan, enako pa naj bi na naše razpoloženje vplivala pijača karamelne barve.
Kakorkoli, da ne dolgovezimo, znamka OPI se je (ponovno) odločila za sodelovanje s proizvajalcem kultne pijače, tokrat so svoj cilj zastavili še resneje, saj Coca Cola letos praznuje 100 častitljivih let širjenja svoje ideje  in pijače v znani steklenički po vsem planetu - misija, ki jo je zagotovo izpolnila.
Skozi vsa ta desetletja, nekaterih se spomnimo, druga so se zgodila še pred našim rojstvom, smo bili priča lepim ženskam v oglasih za kultno pijačo Coca Cola. Ne glede na življenjski slog jim je bilo skupno, da so mlade, boemske, pin-up in prefinjene. 'Coca Cola ženska' je na nek način v popkulturi postavila merila življenjskega sloga, stila, sreče in okusa.
Tudi OPI je ponovno pripravil barvito kolekcijo v sodelovanju s kultno znamko. Tokrat sta se podjetji združili ob posebni priložnosti, ob 100. obletnici stekleničke. OPI je šestim odtenkom, ki jih poznamo še od prejšnjega poletja, dodal dva nova odtenka, ki sta posvečena častitljivi obletnici. Barvi v omejeni izdaji se imenujeta Visions of Georgia Green (navdih išče v steklenički oz. njeni barvi - gre za biserni, rahlo svetleče zelen odtenek) in Centennial Celebration - to je kositrno srebrna z rahlo bleščečim odsevom).
če iščete točno Coca-Cola rdečo, jo najdete v tem odtenku
In tako ta dva nova odtenka sploh nista rdeča, čeprav ste to morda pričakovali. Če vam je bolj všeč rdeča, pa jo poiščite v odtenku z imenom Coca-Cola Red, ki bo prav tako v prodaji. Kolekcija bo na voljo v prvi polovici septembra, laki bodo na prodaj po enotni ceni 13 evrov za stekleničko.

Ni komentarjev:

Objavite komentar