ponedeljek, 07. september 2015

Modna znamka Liebeskind Berlin je že v Ljubljani

Minuli teden je svoja vrata odprla prva prodajalna Liebeskind Berlin pri nas. Urbana blagovna znamka, ki je z odprtjem prodajnega mesta v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani simbolično povezala ustvarjalni Berlin in romantično Ljubljano, se ponaša s ponudbo unikatnih, enostavnih, kakovostnih in praktičnih torbic ter modnih dodatkov, ki so z dušo in srcem predani Berlinu, njegovi navdihujoči kreativnosti, atraktivnosti in ležernosti. Trak sta ob odprtju slavnostno prerezala direktorja podjetja, Marko in Maja Arsenovič.
Ana Marija Mitič in Daša Gradišek
Na dogodku, ki ga je povezovala Ula Furlan, so si najnovejšo ponudbo torb in modnih dodatkov ogledali številni predstavniki medijev in znani obrazi (med njimi Hannah Mancini, Daša Gradišek, Ana Marija Mitič, Maja Bulc Raspopović, Manja Plešnar, Eva Ahačevčič, Barbra Drnač...), za zabavni del je z glasbo poskrbel didžej Tim Urbanya.
Zgodba blagovne znamke Liebeskind Berlin se je začela leta 2002, z ustanovitelji Johannesom in Julianom Relleckejem ter Semihom Simskom. Čeprav je znamka Liebeskind Berlin prežeta z duhom Berlina, se temeljno sporočilo znamke skriva za sloganom 'Berlin loves Ljubljana'. Tako je sedaj del Berlina, ujet v obliki modnih, a tradicionalnih in praktičnih torbic, izdelanih iz skrbno izbranih materialov in z ročno sešitimi detajli, prisoten tudi pri nas.
Maja Arsenovič, Ula Furlan, Janja Hojs in Sanela Šečić
V vsakem izdelku Liebeskind Berlin se odraža ljubezen do detajlov in ljubezen do Berlina, mesta, ki vsako leto znova vzbuja kreativnost za oblikovanje šestih novih kolekcij inovativnih in kakovostnih izdelkov. Te najdemo v več kot 50 maloprodajah po svetu v New Yorku, Dubaju, Barceloni, Dunaju in drugod. Vse linije - Double dyed, Vintage, Vintage Pony, Metallic Croco in Croco - pa odlikuje unikaten dizajn, skrbno izbrani materiali, naravno obdelano usnje, najboljše tkanine in z ljubeznijo dodelani detajli.
Dragica Sušnik in Brigita Bračko
Posebnost kolekcije torb Double Dyed je, kot pove že ime, da so torbice barvane dvakrat. Rezultat tega postopka je moderna torba, olepšana z zadrgami. V kolekciji Vintage je usnje obdelano s posebnimi postopki in tako torbice dobijo izgled vintage usnja. Majhna ročna torbica je dovolj prostorna za večerne izhode in za lažjo nošnjo jo lahko obesite okrog zapestja.
Eva Ahačevčič in Tjaša Kokalj
Kolekcija Vintage Pony je na voljo v črni, svetlo rjavi in bordo rdeči barvi. Prepoznavna je po detajlih iz govejega krzna. Kolekcijo sestavljajo modni nahrbtniki ter manjše in večje torbice. Kovinsko sijoče črne in srebrne Metallic Croco torbice z vzorcem krokodilje kože predstavljajo kontrast med sproščenostjo in eleganco, pridružujejo se jim še štirje modeli brezčasnih Croco torbic z vzorcem krokodilje kože v konjak, sivem in črnem odtenku.

Ni komentarjev:

Objavite komentar