sreda, 02. september 2015

Je Gucci Bamboo naj dišava te jeseni?

Zame je odgovor definitivno - da. Včasih se zgodi, da se v nov vonj v hipu zaljubim in to se mi je pripetilo pri Gucci Bamboo. Ali bo ta ljubezen trajala, ali pa me bo hitro minila, ne morem napovedati. Vsekakor me je v hipu omrežila, ne samo z vonjem, ampak tudi z obliko stekleničke. Dišava Gucci Bamboo je hkrati nežna in intenzivna, tako kot jaz. Kar se tega tiče, se čudovito ujemava. Njena čutna kompozicija svoj navdih črpa v harmonični dihotomiji Gucci ženske.
Naravne in resonančne sestavine ustvarjajo očarljivo olfaktorno zgodbo. Lesne in tople note odzvanjajo v srcu in osnovi dišave. Intenzivna sandalovina, omamna tahitijska vanilja in posebni akordi sivega jantarja tvorijo komplementarno nasprotje izraziti ženstvenosti, na katero naletimo v eksotičnih cvetnih notah nežne lilije Casa Blanca, ženstvenem cvetu pomaranče ter prefinjenem cvetu ylang-ylang.
Bambus uspeva v ekstremnih pogojih. Uspešno kljubuje orkanom, njegovo naravno moč lahko primerjamo z jeklom (je morda tudi to razlog, da se nisem mogla upreti sicer zelo dragi uri Gucci iz Bamboo kolekcije pred leti? Podarila sem si jo za rojstni dan). Vitek in prožen se elegantno dviguje nad ostalo vegetacijo. Sodobna Gucci ženska z bambusom deli mnoge svoje značilnosti. Moč in samozavest uravnoteža s svojo prirojeno ženstvenostjo. Včasih se upogne, a se ne zlomi. Podobno kot bambus prekipeva od življenjske energije, je prilagodljiva in se z lahkoto sooča s spremembami, ki jih prinaša življenje. Je privlačna mešanica mnogih različnih plati. Gucci Bamboo izžareva raznolike plati ženske: njeno ženstvenost, samozavest, iznajdljivost in moč. Vonj, ki je tako zelo zvest njenemu duhu, je ustvarjen po njeni meri.
Steklenička razkriva navdih vonjave ter značilen dizajn, po katerem slovi znamka Gucci. Ostro brušene art deco ploskve, ki spominjajo na diamant, predstavljajo nasprotje zaobljenemu, ženstvenemu pokrovčku in bledo rožnatemu odtenku dišave. Te grafične ploskve ponazarjajo večplastnost Gucci ženske. Oblika gladkega pokrovčka iz sijoče srebrne kovine ponazarja valovite in razbrazdane linije bambusa.
Na zunanji embalaži se ponovno pojavijo barve stekleničke. Srebrna, lesketajoča se črka G je natisnjena v obliki bambusa in tvori vizualni okvir kartonske embalaže ter predstavlja prefinjeno nasprotje mehkemu rožnatemu odtenku. Obraz dišave Gucci Bamboo je mlada Gal Gadot, ki šele začenja svojo kariero. V kolekciji najdemo 30 in 50-ml parfumsko vodo (cena 65,05 in 90,49 evra) ter deo sprej, odišavljen losjon za telo in gel za prhanje v enakem vonju.

Ni komentarjev:

Objavite komentar