sreda, 09. september 2015

Ekskluzivno: kolekcija Montblanc za BMW

BMW in Montblanc imata bogate izkušnje vsak na svojem področju. Številni njuni izdelki, na primer BMW serije 7 in nalivno pero Meisterstück, so visoko ekskluzivne stilne ikone. Obema znamkama pa je skupen standard, ki ga postavljata zase in seveda za svoje produkte: strast za kakovost, ljubezen do detajlov, globoko ukoreninjena tradicija in kreativna znanja v povezavi s stalnim napredkom. To se kaže tako v proizvodih obeh podjetij, kot tudi v artiklih iz ekskluzivne kolekcije Montblanc za BMW.
Ta posebna kolekcija vključuje izbrane usnjene kreacije in pisala, vsi kosi pa veljajo za idealne spremljevalce za novega BMW serije 7, pri vsakodnevnih opravkih in tudi na daljših luksuznih potovanjih. Vsi artikli iz kolekcije se ponašajo s subtilno grafiko v stilu BMW serije 7 in diskretnim podpisom Montblanc za BMW. Od pomladi 2016 bo ekskluzivna serija del kolekcije BMW Lifestyle in na voljo po vsem svetu v izbranih trgovinah in salonih BMW in Montblanc.
Kolekcijo usnjenih kreacij Montblanc ročno izdelujejo vrhunski mojstri svojega poklica in kot taka izraža strokovno izvedbo najvišje ravni, predanost in občutek za detajle. Vsi proizvodi v seriji Meisterstück v kolekciji Montblanc za BMW so izdelani iz evropskega polnozrnatega kravjega usnja v edinstveni črni barvi Montblanc z globokim sijajem. Visoka kakovost obloge Jacquard z napisom Montblanc in znak Montblanc z obročem iz paladija poudarjata uglajene poudarke, medtem ko napis BMW serije 7 v klasični izvedbi doda tehnično sodoben pridih.
Visokokakovosten ovitek za vizitke Meisterstück v slogu shrani vse pomembne bančne in članske kartice ter vizitke. S številnimi prostorčki ta ovitek ponuja vse za zahteve današnjega sodobnega sveta. Ovitek za potni list Meisterstück, luksuzen artikel za hranjene potnega lista in potovalnih dokumentov, je odličen sopotnik za vse, ki so pogosto na poti. Ovitek za dve pisali Meisterstück ima prostor za dve peresi velikosti Meisterstück Classique ali LeGrand in jima prav tako nudi optimalno zaščito.
Ovitek za ključe Meisterstück za posebno izdajo Montblanc za BMW je narejen posebej za novi BMW serije 7 in je prvi ovitek za ključe Montblanc, ki je izdelan skladno z obliko določenega avtomobilskega ključa. Kot tak simbolizira partnerstvo med podjetjema in je zvezdniški element kolekcije Meisterstück znotraj te omejene kolekcije.
Trpežne kreacije v kolekciji Montblanc za BMW Nightflight so idealne za aktivne mestne raziskovalce. Naj si gre za priročno torbo za dokumente ali pa čvrsto potovalno torbo s prostornino 55 litrov, v obeh primerih sta torbi z robustnim najlonskim materialom rebraste strukture odporni proti praskam, vodi in drugim poškodbam. Visokokakovostno usnje, obloga Jacquard in obroč iz rutenija poskrbijo za ekskluzivni poudarek. Torba za dokumente se ponaša z udobnimi usnjenimi ročkami, uporabnimi notranjimi žepi, obloženim predelom za prenosni računalnik in sistemom za pritrditev torbe na voziček.
Čvrsta potovalna torba ima klasično velik glavni predal in ločen predal z zadrgo. Domiseln del je integriran, ločljiv predel za dokumente za hiter in varen dostop do potovalnih dokumentov, kot sta vozovnica in potni list. Torba za dokumente in potovalna torba imata ekskluziven označevalec prtljage, izdelan iz visokokakovostne telečje kože v ekskluzivni obliki Montblanc za BMW. Ta ne preprečuje samo nenamerno zamenjavo prtljage ali pa njeno izgubo, ampak z grafiko BMW serije 7 zaokroža videz torbe za dokumente in potovalne torbe na vrhunski način.
Več kot 100 let ime Montblanc predstavlja kulturo pisanja in pisala vrhunske izdelave. Zato kolekcijo Montblanc za BMW poleg omenjenih usnjenih kreacij oplemenitita še dve pisali iz serije Meisterstück: nalivno pero Meisterstück Platinum Line LeGrand, ki je klasično pisalo Montblanc, in kemični svinčnik Meisterstück Platinum Line LeGrand Rollerball. Obe pisali sta izdelani iz dragocene globoko črne smole s platinastimi detajli. Na zaponki pisala je lasersko vgravirano nekaj stiliziranih sedmic in individualna serijska številka. Nalivno pero ima ročno izdelano 14-karatno zlato konico z intarzijo iz rodija. Ekskluzivni darilni zaboj zaokroža sklop visokokakovostnih pisal. Po svetovni premieri na mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu 2015 bo posebna izdaja Montblanc za BMW na voljo spomladi 2016 pri izbranih trgovcih BMW in v butikih Montblanc po svetu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar