sobota, 19. september 2015

Dieslovo potovanje v svet unikatnega jeansa

Modni navdušenci smo dobili posebno vabilo, ki se mu ni bilo mogoče upreti - da se pridružimo Dieslovemu Master studiu, v katerem lahko izberemo svoje kavbojke in jim damo svojstven, unikaten pečat, zaradi katerega naše kavbojke ne bodo nikoli več podobne tistim, ki jih nosi nekdo drug, pa čeprav gre za isto znamko ali model. Le kdo bi lahko zavrnil tako vabilo? Izkazalo se je, da skoraj nihče, saj smo se zbrali v zares zglednem številu.
denim mojster Christian Hecht in Helena Draškovič, direktorica Magistrat International
Nejc Simšič se je posvetil novostim
Diesel je kultna blagovna znamka, ki skrbno gradi svoj imidž že 35 let in je vedno korak pred drugimi. Pri kreiranju kolekcij, ustvarjanju novih materialov, izumljanju kombinacij se pri Dieslu ne držijo nobenih pravil. Preprosto ustvarjalno in navdihujoče potujejo v svet jeansa in njihovo potovanje je vedno izjemno. Tudi tokrat je bilo tako.
Marjeta Kljajič, Tjaša Kokalj in Nina Vipotnik Mavrič v družbi modnega poznavalca
Dejan David Kemperl in Hermina Kovačič
Diesel je v Galeriji Emporium predstavil svoj edinstveni jeans Master studio, v katerem smo ljubitelji jeansa imeli enkratno priložnost, da ustvarimo svoj Diesel jeans po meri. Novinarji smo imeli resda svoj dan, a to ne pomeni, da splošna publika in kupci ter navdušenci nad znamko Diesel niso imeli svoje priložnosti - studio je bil namreč odprt ves prejšnji teden v kleti Galeriji Emporium, kjer se nahajajo oblačila Diesel. Z Diesel mojstrom Christianom Hechtom smo in so lahko izbirali detajle za svoj kos oblačila, kot so različni načini obdelave, kovice, emblemi, itd.
Tudi mi smo odšli v beli svet in sončen dan vsak s svojim, unikatnim parom kavbojk, ki smo ga pomagali soustvariti sami. Osebno nisem pretiravala, dovolj mi je bilo nekaj zakovic na strateških mestih in diskreten pečat vrtnice na zadnjem žepu kavbojk (izbrala sem sproščeni model 'boyfriend' jeansk), medtem ko so si drugi res dali duška in svoji želji po bling-blingu, nekateri so šli celo tako daleč, da so z ravnilom in svinčnikom zarisali svoj načrt na kavbojke in ljubeznivi Christian je seveda ustregel prav vsaki naši (modni) kaprici.
Diesel nam je tako še enkrat dokazal, da stremi k vedno svežim inovacijam in spodbuja svoje kupce k izvirnosti in kreativnosti! Ali tudi vi že razmišljate o lastnem paru 'customized' kavbojk, ki vas bodo dvignile na modni piedestal in ločile od množic?

Ni komentarjev:

Objavite komentar