četrtek, 17. september 2015

C&A predstavil kolekcijo jesen/zima 2015

Modna znamka C&A nam je prejšnji teden predstavila novosti za hladnejše dni na Ljubljanskem gradu, tokrat brez modne revije, a na ta način še bolj zanimivo, ker so modne kose in dodatke strateško razstavili po lapidariju, da smo si jih lahko na obešalnikih temeljito pogledali, jih otipali in tudi sami preizkusili.
Velik poudarek kolekcije je na jeansu, poleg ostalih kolekcij, ki jih ponuja C&A, tako za moške, kot tudi ženske. Vendar je tokrat jeans predstavljen kot brezčasen trend, ki je postal nepogrešljiv v naših omarah. C&A nam tako v kolekciji 'The Denim' ponuja kavbojke za vse postave, različnih krojev in izgledov jeansa.
Moška kolekcija nam v jesenskih trendih ponuja kombiniranje klasičnega stila z elementi športnega, kar nam pove ime kolekcije 'Formal meets sportswear'. Letošnjo jesen ne bo šlo niti brez sive barve, ki je pravzaprav nova črna. Kolekcijo so pri C&A poimenovali kar 'Different shades of grey' in tako lahko najdete sivo v vseh možnih odtenkih, oblikah in materialih. Bistvo kolekcije je v poigravanju s sivo od glave do pet, plastenju oblačil ter kombiniranju različnih tekstur.
Poleg tega se pojavlja ogromno toplih, mehkih ter oversize pletenin in pončov, ki pa so ključni kos sezone. Njihov moto je ovijte se, kar nam govorita tudi imeni kolekcij 'Cosy wraps ter 'Cocooning', kjer najdemo monokromatske odtenke črno bele, temno zelene, modre ter barve burgundca. 
Vse te odtenke najdemo prav tako v velikem številu modnih dodatkov, torbic, rokavic, šalov in klobukov. Tu je še kolekcija 'Clockhouse', ki je pravzaprav podznamka C&A in je namenjena predvsem mladim in katere navdih so 90. leta. Kolekcija je mešanica mladostne, trendovske mode, v kateri je čutiti pridih elegance, vendar še vedno ostaja na nivoju mladostnih in svežih stylingov.
Tako smo si v prijetnem ambientu in ob okusnih prigrizkih ogledali in hkrati otipali oblačila vseh jesensko-zimskih kolekcij 2015 ter prikupne modne dodatke, ki so navdušili novinarje, fashioniste in znane medijske obraze. Povabljene sta pozdravili Jasmina Marš, vodja odnosov z javnostmi in Saša Lenič, direktorica C&A Slovenija.

Foto: Zaklop.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar