sobota, 12. september 2015

BMW FEST 2015: tek, zabava in odlični avtomobili

Po uspešni prvi izvedbi v lanskem letu bo v nedeljo, 20. septembra v Arboretumu Volčji Potok spet potekal družinsko-tekaški dogodek BMW FEST. Na dogodek je prijavljenih že več kot 5.000 udeležencev, med njimi 1.500 tekačev, ki se bodo potegovali za nastop na prestižnem BMW Berlinskem maratonu 2016.
BMW FEST ponuja pester program, ki ga nikakor ne gre zamuditi. Ritem bo ves dan dajala glasbena skupina Čuki, za dodatno popestritev dogodka bo poskrbel stand up komik Tadej Toš. Družili se boste lahko z ambasadorji blagovne znamke BMW, v vaši družbi bodo Žan Košir, Marko Grilc, Jure Košir in Slovenska biatlonska reprezentanca v polni postavi, vključno z Jakovom Fakom. Ob 15. uri bo potekala Tekaška konferenca z naslovom Tek naš vsakdanji, sodelovali bodo Alenka Košir, Žan Košir, Urban Praprotnik in Marko Mrak, pogovor bo moderiral Žiga X Gombač, zagrizen ljubitelj maratonov in ultramaratonov.
Postanite aktivni tudi sami in se udeležite teka BMW Race to Berlin - tekaški izziv na 6 ali 12 kilometrov ter se potegujte za eno od osmih prijavnin na Berlinski maraton 2016 ali pa se udeležite Družinskega teka na 600 metrov, na katerem lahko sodelujeta najmanj en starš in en otrok, najštevilčnejša družina pa bo prejela posebno nagrado. Otroci bodo na cilju prejeli spominske medalje.
Lahko si boste seveda tudi ogledali vznemirljivi svet vozil BMW in katero od vozil tudi sami preizkusili. Otroci bodo uživali na ustvarjalnih delavnicah, napihljivih gradovih ter v številnih športnih aktivnostih. Prijavite se in sodelujte v žrebu za polletno uporabo vozil BMW serije 2 Gran Tourer! Spletna prijava je mogoča do 17. septembra oziroma do zapolnitve mest. Ob 10. uri se bo začel tekaški izziv BMW Race to Berlin (tek na 6 in 12 kilometrov) in Poslovni tek, ob 12.30 uri se začne družinski tek na 600 metrov, med 7. in 15. uro bo potekal zabavni program in dejavnosti za otrok, med 9. in 15. uro pa se vam bodo ponujale nepozabne vožnje z vozili BMW, MINI in električnimi vozili BMWi.
Na dogodku BMW FEST bodo na ogled postavljena vozila in motorji BMW, MINI ter električna vozila BMWi. Z izbranimi modeli BMW, MINI ter električnimi vozili BMWi se boste lahko odpeljali tudi na testno vožnjo ter se preizkusili v spretnostni vožnji (za te dejavnosti je število mest omejeno). Več informacij o samem dogodku boste dobili na spletni strani dogodka www.bmw-fest.si ali na facebook strani, kjer bodo podelili praktične BMW in druge nagrade. Zdaj samo še držimo pesti, da bo tudi letos vreme tako lepo, kot je bilo lani!


Foto: Žiga Intihar in arhiv BMW Group

Ni komentarjev:

Objavite komentar