torek, 22. september 2015

Aussie, avstralski čudež za lase

Novo lasno kozmetiko Aussie, ki je v svetu že dolgo znana, pri nas pa jo je do zdaj poznala le peščica ljudi, med njih se prištevam tudi sama, saj sem Aussie izdelke kupovala že pred dvajsetimi leti v Trstu, sta pred dnevi predstavila P&G in Orbico na dogodku v Noxu, kjer smo slišali zanimive 'lasne dogodivščine' Aussie ambasadork Špele Štamol, Lorelle Flego, Ajde Sitar, Nike Veger in Tjaše Kokalj Jerala, deklet, ki očitno znajo skrbeti za svoje lase.
Aussie je leta 1979 ustanovil Tom Redmond, ko je po obisku v Avstraliji dobil navdih za razvoj 3-minutnega čudeža, intenzivnega balzama, ki postreže z izjemnimi rezultati v samo treh minutah. Vsak Aussie izdelek je zasnovan tako, da lasje dobijo prave koristi. Raznovrstne, skrbno izbrane avstralske sestavine omogočajo, da z veseljem razpustimo lase in z njimi uživamo. Je kaj bolj pomembno od lepih las? Zagotovo najdemo kar nekaj stvari, ampak lasje so lahko dober začetek!
Kaj je tako posebnega na Aussie izdelkih? Avstralska dediščina; naravne, edinstvene sestavine; privlačen vonj (vsaka kolekcija ima svojega); hranljive sestavine; in kot rezultat naštetega lepi lasje, sijoči, zdravi in polni življenja, ki vabijo k dotikanju. Izdelki Aussie vsebujejo šampone in balzame za različne potrebe las in lasišča, posebne tretmaje s 3-minutnim delovanjem ter izdelke za oblikovanje pričaske. Dobijo se v prodajalnah DM po vsej Sloveniji.
Na voljo je 6 linij:
- Miracle Moist: šampon in balzam za suhe in poškodovane lase, ki vsebujeta olja avstralskih oreščkov in makadamije. Šampon prodre v suho in poškodovano lasno strukturo in jo pomaga negovati ter zgladiti, medem ko z balzamom s čudežno formulo postane mehka, gladka in nahranjena.
- Aussome Volume: šampon in balzam, namenjena slabim in tankim lasem, vsebujeta ekstrakt avstralskega hmelja; lasem dodata volumen od korena do konice
- Miracle Shine: šampon in balzam, ki poskrbita za biserni sijaj na laseh, vsebujeta izvlečke avstralskega ginsenga in biserni prah
- Mega Instant: šampon in balzam za vsakodnevno uporabo z izvlečki avstralske rastilne Anigozanthos Flavidus; šampon lase očisti, jih naredi lahke in voljne, medtem ko balzam ne obteži las in je enostaven za izpiranje, zaradi česar so mehki in sijoči
- Colour Mate: šampon in balzam za barvane in neukrotljive lase, ki potrebujejo posebno pozornost. Vsebujeta ekstrakt avstralske divje breskve. Šampon daje lasem sijaj in jih pomaga ohraniti zdrave, balzam pa globinsko hrani in nadgrajuje barvane lase.
- Luscious Long: šampon, balzam in intenzivni balzam za dolge lase, ki vsebujejo ekstrakt rastline iz gorovja Blue Mountains; šampon in balzam z ekstraktom avstralskega evkaliptusa in avokadovega olja pomagata globinsko vlažiti, regenerirati in negovati dolge lase.

Foto: Sašo Radej

Ni komentarjev:

Objavite komentar