torek, 15. september 2015

adidas by Stella McCartney: za modne in aktivne punce

Stella McCartney in adidas sta za jesen in zimo oblikovala nove kose športnih oblačil, ki mogočajo učinkovito telesno vadbo, a niso zato nič manj modni. Novo kolekcijo jesen/zima 2015 zaznamujejo drzne oblike, inovativne kombinacije blaga in bistroumna slojevitost. Stella McCartney je pri oblikovanju imela v mislih dekleta in ženske, ki svoj prosti čas preživljajo aktivno, pri tem pa ne želijo zanemariti videza: "Vse več dekletom in ženskam je dobra telesna pripravljenost zelo pomembna in zato večino svojega prostega časa preživijo v športnih oblačilih. Zato jim želimo ponuditi kolekcijo, ki je hkrati funkcionalna in stilsko izpopolnjena."
Za vas sem si ogledala kolekcijo za prihajajoče mesece in vam v nadaljevanju predstavljam nekaj kosov, ki jih najdete tudi v naših trgovinah. Iz nove kolekcije me navdušujejo oblačila linije Climaheat Run, v katerih lahko z nabiranjem kilometrov nadaljujete tudi v hladnih dneh in večerih. S pomočjo votlih vlaken namreč poskrbijo za potrebno toplotno izolacijo in uravnavanje temperature. Za večjo vidljivost poskrbite z dolgimi pajkicami, opremljenimi s posebnim odsevnim trakom in odsevno tekaško jakno, ki ohranja telo toplo in suho tudi v ekstremnih razmerah. Iz tekaškega segmenta izstopa komplet popolnoma oprijetih pajkic in majice z dolgimi rokavi, ki s pomočjo kompresijske adidas TECHFIT tehnologije telesu nudi večjo oporo, zmanjšuje mišične vibracije ter izboljšuje telesno držo. Vpadljiv dizajn z modrimi potiski in rumenimi odsevnimi trakovi bo zagotovo pritegnil poglede.
Poleg tega je Stella priljubljene tekaške copate Ultra Boost, ki zaradi edinstvenega BOOST materiala v podplatu omogočajo največji izkoristek energije do sedaj, odela v tople odtenke. Liniji Studio in Joga sta v tokratni kolekciji združeni ter prinašata luksuzne in hkrati funkcionalne majice z dolgimi rokavi, ki so prijetne na pogled in dotik.
S kombiniranjem jopic in zanimivih vrhnjih oblačil poskrbite za udobno vadbo in privabite poglede v plesnih studiih ter na skupinskih vadbah ali urah joge. Med izbiro pajkic, kratkih majic in majic brez rokavov, ki omogočajo popolno svobodo gibanja, bo vsaka športna navdušenka našla nekaj zase. Nova vetrovka, ki navdušuje s cvetličnim žakard vzorcem, je kot naročena za pestro jesensko vreme. S pomočjo Climastrom tehnologije omogoča dihanje telesa in obenem ščiti pred vetrom.
Med dodatki za tek, ki bodo poskrbeli za popolno opremljenost in nemoteno gibanje, najdete modno pasno torbico, opremljeno s cvetličnim potiskom ter tople rokavice. Tako pasna torbica kot tudi rokavice so opremljeni z odsevnimi dodatki, ki poskrbijo za večjo vidljivost. Za tek v hladnih dneh sta primerni tudi topli kapici s šiltom v modri in pastelno rožnati barvi. V trendovske torbe lahko pospravite vse, kar potrebujete ob odhodu v telovadni studio. Nova kolekcija adidas by Stella McCartney je na voljo v Emporiumu v BTC-ju in v Intersportu na Šubičevi ulici v Ljubljani.

Ni komentarjev:

Objavite komentar