sobota, 29. avgust 2015

Vroči jesenski kosi pri ONLY in ONLY&SONS

Modni ženski in moški znamki Only in Only & Sons, ki sta na voljo v trgovinah Sportina, v novo sezono prinašata najbolj trendovske jesenske kose, s katerimi boste vsi, ki ste mladi ali mladostnega duha, z lahkoto sledili aktualnim smernicam.
"Odločite se za urban in uglajen slog," sporoča ONLY svojim oboževalcem, ki jih bo to jesen razveselil z modnimi kosi, kot so srajce s karo in grafičnimi vzorci in potiski, puloverji, brezrokavniki, pa tudi z bogato ponudbo jaken in plaščev. Modna znamka Only je hkrati znamka denima. To jesen tako ta modna hiša narekuje kavbojke iz temnega ali raztrganega džinsa.
Ženska znamka Only, ki je bila ustanovljena pred 20 leti na Danskem in je del skupine Bestseller, za prihodnje mesece prinaša umirjeno paleto jesenskih barv. Plašči klasičnih krojev s skrbno izbranimi detajli in krznene bunde so na voljo v odtenkih sive, roza in kaki barve, medtem ko je za pončo rezervirana igra geometrijskih vzorcev.
Moška modna znamka ONLY & SONS, ki je na voljo zgolj v trgovini Sportina v Cityparku Ljubljana, nagovarja sproščene sodobne moške, ki jim veliko pomenijo zadnji modni hiti. Ker cenijo ležeren slog, izbirajo Only & Sons, ki kot modno napredna znamka poudarja domiselne podrobnosti.

Karo srajca, jakna iz umetnega usnja ali dobro krojene kavbojke ter nenavadni puloverji so kosi, ki bodo moškim Only & Sons pomagali poudariti modno samozavest. Jesenska kolekcija vsebuje poleg klasičnih kosov tudi tiste, ki sodijo med bolj ekscentrične – rdeča nit, ki povezuje vsa oblačila, pa je preprosto in čisto oblikovanje.

1 komentar:

  1. Pozdravljeni,
    zanimam se za ž.jakno Only, šifra 15102883, barva dark grey melan, velkost S,

    Lep pozdrav,
    Irena

    OdgovoriIzbriši