nedelja, 16. avgust 2015

V trendu: mehka stopala in marsala lak za nohte

Topli dnevi se vračajo in bodo spet primerni za sandale, zato si stopala in nohte na nogah še vedno skrbno negujemo, da bi pokazali svojo najlepšo podobo svetu. Če so noge utrujene od dolgotrajne prisiljene drže, veliko hoje (na primer med ogledom zgodivinskih znamenitosti ali počitniških destinacij) ali katerega drugega razloga, si pomagajmo z vlažilnim balzamom za utrujena stopala s poživljajočim učinkom Alessandro PEDIX Go Easy Foot Balm.
Ta vsebuje jojoba olje in aloe vera ekstrakt, ki dodatno nahranita in zaščitita kožo pred poškodbami. Kremni gel izboljša mikrocirkulacijo v tkivu in navlaži kožo ter daje občutek lahkih nog. Balzam se hitro vpije, ponuja vsakodnevno vlažilno nego in zaščito pred izsušitvijo in razpokami. Ta pripomoček za lepa stopala je prejel številne nagrade v mednarodnem merilu.
Nohte na nogah in pa kajpak tudi na rokah lahko obarvate v letošnjo najbolj trendovsko barvo, to je odtenek marsala, o katerem sem že pisala pred nekaj meseci. Ta elegantna rdeče-rjava barva, ki se zgleduje po italijanskem desertnem vinu, je 'it' barva letošnjega poletja.
Zlahka zatrdimo, da doda eleganco vsakemu videzu in se prilega vsakemu tenu kože. Na voljo vam je lak v barvi Mina's Marsala, prav tako znamke Alessandro in sicer kot peel-off lak Striplac za 16,95 evra ali kot klasičen mini lak za ceno 5,95 evra.

Ni komentarjev:

Objavite komentar