sobota, 08. avgust 2015

Tag Heuer z Bundesligo podpisal triletno pogodbo

TAG Heuer je pred dnevi uradno postal prvi časomerilec Bundeslige, ki združuje 36 ekip nemškega državnega prvenstva v nogometu. S triletno pogodbo, ki sta jo podpisala, želita Bundesliga in TAG Heuer ustvariti nov svet v športni areni ter razviti kreativno in drzno partnerstvo. V odmevnem nemškem državnem prvenstvu L1 + L2 bodo od zdaj na tekmah merili čas s tehnologijo TAG Heuer, saj je švicarski urar s sedežem v La Chaux-de-Fondsu postal prvi zgodovinski uradni časomerilec in uradna ura Bundeslige.
Direktor podjetja TAG Heuer Jean-Claude Biver in direktor Bundeslige Christian Seifert ob začetku Superpokala 2015
Eno najmočnejših nogometnih ligaških tekmovanj na svetu je dobilo zagon z zmagoslavjem Nemčije na svetovnem prvenstvu. Tekme Bundeslige vsak teden spremlja več sto milijonov televizijskih gledalcev v 208 državah po svetu. Tik pred slovitim Superpokalom 2015, v katerem sta se pomerila VfL Wolfsburg in FC Bayern Munich ter pred začetkom napete nove sezone, sta Jean-Claude Biver, direktor podjetja TAG Heuer in predsednik oddelka za ure v skupini LVMH ter Christian Seifert, direktor Bundeslige, v Wolfsburgu naznanila skupno triletno partnerstvo v duhu novih idej.
"Nemško državno nogometno prvenstvo je ena najmogočnejših in celostnih platform. Pri sponzorstvu bomo lahko uporabili drugačno perspektivo, kar bo prineslo izjemne nove priložnosti, še posebej na digitalnem področju. Pripravljamo se na prihodnost," je povedal Jean-Claude Biver.
"Veseli nas, da smo našli partnerja, kot je TAG Heuer, ki se s predanostjo kakovosti in mednarodnim delovanjem docela ujema z načeli Bundeslige. Sploh ker tovrstno sponzorstvo predstavlja veliko opaznost na svetovni ravni. Prepričani smo, da bo naše sodelovanje v prihodnjih letih koristilo obema stranema," ga je dopolnil Christian Seifert. TAG Heuerjev moto #DontCrackUnderPressure bodo instalirali na vseh ravneh tekmovanj, tako na najbolj vidnih kot začetnih, saj bodo s tem spodbujali mlade talente in prihajajoče generacije nogometa. Kot pravijo, naj se igre začnejo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar