ponedeljek, 17. avgust 2015

Spoznajte najboljši televizor v Evropi za leto 2015/16

Novo serijo Philipsovih televizorjev 7600 odlikujejo visoka kakovost slike, nova generacija androida in lep dizajn. Vse to je pri ocenjevanju prepoznala tudi žirija EISA in tej seriji Philipsovih televizorjev podelila laskavi naslov "Evropski najboljši TV 2015/2016". Zmogljiv štirijedrni procesor in vgrajeni sistem Android TV 5.0 (Lollipop) v dnevno sobo prinašata izboljšano uporabniško izkušnjo s širokim izborom vsebin in nemotenim delovanjem zaradi procesorja QuadCore.
Uporabnik zato lahko obišče trgovino Google Play in galerijo aplikacij Philips, poišče priljubljene vsebine in uživa v svojem izboru. Osvežena spletna zbirka filmov, TV oddaj, glasbe, aplikacij in iger mu ponuja precej možnosti. Razširjen pomnilnik s kapaciteto 16 GB pa omogoča shranjevanje več aplikacij. Priljubljene vsebine še oživijo s kakovostno sliko. Televizor 4K 100 HZ Ultra HD predvaja osupljivo kakovostno sliko v resoluciji več kot 8 milijonov slikovnih pik. Philipsova tehnologija Pixel Precise Ultra HD in Micro Dimming Pro poskrbita za ostro, barvno živahno sliko z optimalnim kontrastom, ki upošteva osvetlitev prostora.
Izkušnjo gledanja, ki presega meje okvirja televizorja, ponuja Philipsova inovativna funkcija Ambilight. Tristranski svetlobni sij napolni prostor z intenzivnostjo, ki se dogaja na zaslonu. Pri seriji Philipsovih televizorjev 7600 za še bolj polno izkušnjo poskrbi tudi izboljšan zvok. Philipsova tehnologija Double Ring omogoča več gibanja zvočnika v globokotoncih, kar zagotovi več moči zvočnika. Z DTS Premium Sound je zvok čist in bogat. Naštete funkcije televizorja se obenem nahajajo v privalčno zapakiranem dizajnu. Zelo tanka zasnova televizorja ne ovira izkušnje gledanja, kromirano stojalo poudarja obliko na pravih točkah.
Z novim daljinskim upravljalnikom je izkušnja 'pametnega televizorja' na dosegu roke. Uporabimo lahko glasovno iskanje in za zagon aplikacij le spregovorimo: 'Odpri YouTube', polna 'qwerty' tipkovnica naredi iskanje aplikacij v trgovini preprosto. Če nam je ljubše, lahko daljinski upravljalnik uporabljamo tudi na klasičen način.
Superiornost televizorja je prepoznalo tudi združenje EISA (European Imaging and Sound Association). Gre za združenje 50 revij iz 20 evropskih držav, ustanovljeno leta 1982, ki delujejo na področju slike in zvoka ter vsako leto preverjajo in prepoznavajo najnovejšo kakovost, inovacije, trende in dosežke. Združenje vsako leto podeli nagrade za kriterije, ki jih zastopa. Philipsov televizor 55PUS7600 je tako letos pridobil laskavo nagrado Evropski najboljši TV 2015/2016 (European best buy TV 2015/2016). 
Televizorji serije 7600 so na voljo v treh različnih dimenzijah in sicer z diagonalami 121 cm (48''), 139 cm (55'') in 164 cm (65'') po priporočenih maloprodajnih cenah 1499 evrov za model 48PUS7600, 1799 evrov za model 55PUS7600 in 2999 evrov za model 65PUS7600.

Ni komentarjev:

Objavite komentar