četrtek, 27. avgust 2015

Premiera: novi Samsungovi napravi za vrhunsko izkušnjo

Na mirni plovbi proti prihodnosti se je sedma sila včeraj spoznala s Samsung Galaxy S6 edge+, novim pametnim telefonom s kar 5.7- palčnim zaslonom, ki ga odlikuje kombinacija kovinskega in steklenega ohišja v enem kosu, in novo tablico Samsung Galaxy Tab S2, ki ponuja vrhunsko izkušnjo digitalnih vsebin, z izstopajočim dizajnom in mobilnostjo.
"Zadovoljni smo, da vam lahko predstavimo dve novi napravi: Samsung Galaxy 6 edge+ in Samsung Galaxy Tab S2, ki bosta kmalu na voljo tudi slovenskim uporabnikom in s katerima smo ponovno dokazali, da smo zavezani drzni inovativnosti, ki upošteva potrebe naših uporabnikov," je dejal Bernard Purkart, vodja prodaje Samsung Slovenija.
voditelj dogodka Peter Poles
Galaxy S6 edge+ uteleša pravo kombinacijo inovativnega oblikovanja in funkcionalnosti najnaprednejših rešitev, ki so trenutno na voljo v industriji, npr. vrhunsko zaslonsko tehnologijo, ki optimizira delovanje edinstvenega zaslona na robu, najnaprednejšo fotokamero za zajem fotografij in video posnetkov v najboljši možni kakovosti, tehnologijo za hitro in brezžično napajanje ter zelo zmogljiv procesor. Samsung Galaxy S6 edge+ je še bolj zmogljiv in še bolj prostoren, saj je bogatejši za dodatne 4 GB notranjega spomina. Tako Galaxy S6 edge+ nadaljuje uspešno zgodbo, ki se je začela z izstopajoče oblikovanim Galaxy S6 edge z zaslonom na levem in desnem robu, saj je tudi S6 edge+ res elegantno oblikovan.
Galaxy S6 edge+, o katerem sem že pisala, prinaša neprekosljive multimedijske zmogljivosti, saj se ponaša z najboljšim zaslonom v industriji, 5.7- palčnim Super AMOLED zaslonom z vrhunsko Quad HD ločljivostjo, ki daje globlji zaslonski kontrast ter kristalno čisto in podrobno sliko. Še tako hitro posneti trenutki bodo zato zajeti v vrhunski kvaliteti, saj bo na Galaxy S6 edge+ na voljo funkcija Steady. Tu je tudi fotoaparat z najnaprednejšo tehnologijo, opremljen je s funkcijami, nujnimi za zajem še tako hitrega trenutka, npr. funkcijo Quick launch, ki kamero zažene v manj kot eni sekundi, samodejno funkcijo HDR v realnem času, sistemom za pametno optično stabilizacijo slike (OIS) ter novimi filtri.
Galaxy S6 edge+ ima vgrajeno brezžično polnilno tehnologijo, ki je kompatibilna s skoraj vsako podlago za brezžično polnjenje. Tako bo Galaxy S6 edge+ z brezžičnim polnilcem Samsung napolnjen v 120 minutah oziroma v 90 minutah s kabelskim polnilcem. Samsung Galaxy S6 edge+ bo na slovenskem trgu dostopen od 4. septembra 2015 naprej, kupci bodo lahko izbirali med safirno črno ali platinasto zlato barvo telefona z 32 GB in 64 GB notranjega spomina.
Predstavljena tablica Galaxy Tab S2 je rešitev za vrhunsko izkušnjo digitalnih vsebin, prav tako bo uporabnike navdušila z izstopajočim dizajnom in izredno mobilnostjo. Ponaša se s Super AMOLED zaslonom za prijetnejše prebiranje in gledanje digitalnih vsebin. Vrhunski zaslon je pika na i elegantnega dizajna Tab S2 z najtanjšim in najlažjim kovinskim okvirjem na trgu tablic, ki bo pritegnil marsikateri pogled. Vsestransko funkcionalna tablica Galaxy Tab S2 bo v Sloveniji na voljo septembra letos.

Ni komentarjev:

Objavite komentar