torek, 11. avgust 2015

Pharrell Williams se vrača s copati Supershell

Po pisani kolekciji copat Superstar Supercolor, s katero je Pharrell Williams osvajal letos spomladi, se priljubljeni glasbenik v sezoni jesen/zima 2015 vrača s svežimi copati Supershell. Pri oblikovanju novih modelov pod skupnim imenom Artwork je gumijasto kapico copata spremenil v pravo slikarsko platno in na njem skupaj s tremi priznanimi artisti ustvaril barvite poslikave, ki so ikonski copat povzdignile v umetniško delo.
Pharrell Williams je sprednje kapice Superstark skupaj s priznanimi umetniki poživil s pisanimi poslikavami in tako poskrbel za edinstveno kolekcijo, s katero je med ljubitelji ulične mode sprožil evforijo. Novi modeli, ki bodo na voljo tudi pri nas, izstopajo še zaradi ene posebnosti, levi in desni copat sta namreč opremljena z različnimi grafikami. Vpadljiva kolekcija, ki je bila ustvarjena s polno mero kreativnosti, v središče pozornosti postavlja živahne umetnine.
Na sprednji del copata so svojo domišljijo prelili newyorški grafični umetnik in oblikovalec Todd James, ameriška fotografinja Cassa Bird in japonski sodobni umetnik Mr. Njihovo ustvarjalnost je na koncu s svojim umetniškim čutom, ki raziskuje življenjsko energijo in njeno izražanje z barvami, zaokrožil še priljubljeni glasbenik. Unikatni copati v beli barvi, ki omogočajo številne modne kombinacije in ponujajo prvovrstno priložnost za izražanje osebnega stila, bodo na voljo tudi v adidas shopih v Ljubljani in v Celju.

Ni komentarjev:

Objavite komentar