sobota, 22. avgust 2015

Johnny Depp za nov moški vonj Dior Sauvage

Že dolgo se o nobeni novosti v svetu vonjev ni toliko govorilo, kot o parfumu Sauvage, novi moški dišavi s podpisom Dior. Ta prihaja na trg 2. septembra in je ena najstrožje varovanih skrivnosti v svetu sodobne parfumerije.
Nekaj teaserjev na njegovo temo si lahko ogledate na spletnih mestih Youtube. To bo vonj za moškega, ki za seboj pušča jezo urbanega in plitvost mest. Luksuzna parfumska hiša Dior je čakala kar deset let, preden je lansirala ta nov moški vonj. Ta je še vedno 'top secret', razen tega, da je obraz kampanje karizmatični Johnny Depp, pred kratkim pa so nam dovolili še vpogled v obliko stekleničke nove dišave.
Kot mi je uspelo izvedeti na Diorju, je ta igralec čisto zares sodeloval pri celotnem procesu kreacije novega vonja in njegova življenjska zgodba ter zunanja podoba sta vodilne pri Diorju navdihnili, ko so glavnemu alkimistu naročili, da zmeša skupaj molekule, ki bodo vsakega moškega spremenili v pustolovca, ženske v njegovi bližini pa bodo zgolj omamljene zrle za njim... v oblak prahu, ki ga na cesti pušča njegov avto. In, da, glas, ki ste ga slišali v videu, prav tako pripada Johnnyju Deppu. Vse ostalo boste izvedeli pravočasno.

Ni komentarjev:

Objavite komentar