sobota, 15. avgust 2015

Cristiano Ronaldo je dobil zeleni kronograf CR7

Najprimernejše okolje za Cristiana Ronalda je seveda nogometno igrišče, njegova najljubša barva pa je, tako je vsaj videti, zelena. Nogometno igrišče je zeleno, kaj bi torej pričakovali drugega! Tudi TAG Heuer se je obarval v drzno zeleno, z omejeno serijo Formula 1 CR7 kronografov, v čast športniku, ki je že pri 30. letih nogometna legenda.
Seksi nogometaš je videti zadovoljen z darilom, ki mu ga je dal Jean-Claude Biver, direktor podjetja TAG Heuer
Živahna zelena izdaja športno, aktivno plat CR7, mat črna pa njegovo nepredvidljivo, umirjeno nasprotje. Jeklo, prevlečeno s titanovim karbidom, neuničljiv lasersko rezan NATO pašček in CR7 logo v beli barvi na številčnici z 42-mm diametra zagotavljajo resnično opazen in drzen videz.
Pašček moškega kronografa je svoj navdih dobil v najlonskih pasovih, ki jih je britanska vojska uporabljala med 2. svetovno vojno, je super trpežen in se odlično 'usede' na zapestje. Za brezhibno kakovost poskrbijo ohišje in drugi elementi ure, ki so izdelani iz 316L nerjavnega jekla, konice pasu in luknje na paščku so lasersko rezani in pod paščkom je vžgan logo znamke TAG Heuer.
Kronograf naredi takojšen vtis na lastnika in druge opazovalce in je prepričljivo športnega videza. Njegova natančnost je na desetinko sekunde. Ura bo nogometnim navdušencem in ljubiteljem dobrih ur na voljo v poslovalnici 1991 in ostalih izbranih poslovalnicah Slowatch za ceno 1400 evrov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar