sreda, 12. avgust 2015

Brezhibna polt je zdaj 'misija mogoče'

Brezhibna polt? Misijo lahko štejete za zaključeno. Olepševalni serum za več sijaja in polt brez madežev in nepravilnosti je ključ do zdrave in popolne kože, ki ob tem ohrani svoj naravni videz. Tiste ženske med 25. in 50. letom starosti (ne glede na tip ali ten kože), ki iščejo izdelek za boj proti madežem in nepravilnostim, ter za enakomeren videz in zdrav, sijoč ten, si sedaj lahko pomagajo s Clarinsovo novostjo MISSION PERFECTION, novim lepotilnim serumom za polt brez napak.
Namenjen je ženskam, ki iščejo izdelek s ciljnim delovanjem za ohranitev naravnega videza kože, brez dodatnega svetljenja ali belilnega učinka. V izdelku se nahaja izvleček acerole, ki zmanjšuje temne madeže; povsem nova sestavina iz Clarins laboratorijev je hexylresorcinol, ki takoj osvetli in polepša polt. Dodani so še odsevni pigmenti 'soft-focus' za prekrivanje nepravilnosti na koži.
Dodana ginko biloba poveča sijaj kože in odpravi utrujen videz ter poskrbi za mikrocirkulacijo, izvleček tamarinda je odgovoren za luščenje povrhnjice, s čimer se takoj poveča sijaj polti. Dan za dnem lahko s pomočjo tega seruma zmanjšujete videz temnih madežev na neagresiven način in povečate sijaj in zdrav videz polti, izenačite ten in poudarite naravno lepoto kože. Tekstura seruma je fina in lahkotna, koralnega odtenka, ki je idealen za vse tene polti. Serum pusti občutek lahkotnosti na koži. Vonj je nežen, zeleno-cvetnih pudrnatih not.
Serum uporabljajte zjutraj in/ali zvečer na popolnoma očiščeni in suhi koži obraza in vratu. Zmešajte in segrejte serum v dlaneh, tako omogočite hitrejše vpijanje v kožo. Dlani položite na sredino obraza in z nežnimi pritiski od sredine navzven nanašajte serum. Ponovite na predelu vratu. Nato nadaljujte z drenažnimi pritiski, znova od sredine navzven (na licih, čelu in vratu).

Ni komentarjev:

Objavite komentar