četrtek, 23. julij 2015

Zakaj so serumi čudežne kapljice za kožo?

Poletni dnevi so v znamenju sonca, pa tudi vode ter pihanja ventilatorjev in klime, s katerimi se hladimo. Vse to izsušuje kožo, zato poskrbimo zanjo z bogato nego, ki jo ponujajo serumi Vichy. Če se vam zdi, da običajni izdelki za nego vaši koži ne nudijo želenih učinkov, je čas, da negi dodate pomembno sestavino.
Vas zanima, kateri kozmetični izdelek prodre globlje v povrhnjico kože in hitro vidno zmanjša številne nepravilnosti? Ste preizkusili serume? Nanje prisegajo mnogi kozmetični in lepotni strokovnjaki, saj zaradi svoje intenzivnosti in hitrih rezultatov prekašajo druge načine nege kože. Serumi Vichy so majhni eliksirji mladosti, saj zmagujejo predvsem v boju proti znakom staranja kože, jo globinsko navlažijo ter ohranjajo mladosten videz obraza.
Za različne tipe kože Vichy ponuja serume, ki imajo ciljno delovanje na točno določeno težavo s kožo. Vichy Idealia Life Serum je prvi 'idealizator' kože, ki odpravlja znake vpliva negativnih dejavnikov življenja na kožo, močan vlažilni Vichy Aqualia Thermal Serum pa nudi dinamično vlaženje, ki spodbuja enakomerno kroženje vode na vseh predelih obraza.
Vichy Liftactiv Serum 10 se z močjo pomlajevanja bori proti nečvrsti koži; posebno pozornost zreli koži okoli oči in trepalnicam posveča Vichy Liftactiv Serum 10 za oči in trepalnice, ki poskrbi za mladosten in spočit pogled.

Nasvet za pravilno uporabo serumov

Najbolje je serum nanesti po čiščenju obraza in nanosu tonika ter pred nanosom kreme. Idealno je, če serum nanesete na kožo, ko je ta po čiščenju še rahlo vlažna. To bo zagotovilo optimalno vpijanje in ohranitev vlage v koži.
Ne pozabite tudi na nego vratu, ki je pomembno vpliva tudi na videz vašega obraza. S količino nanosa pa ne pretiravajte, saj bo koža vpila le toliko izdelka, kot ga resnično potrebuje. Za hiter in viden učinek je dovolj že nekaj kapljic seruma. Več o Vichy serumih in drugi Vichy negi lahko preberete na www.vichy.si in na Vichy Instagramu Slovenija ter delite svoje občutke z njimi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar