sreda, 08. julij 2015

Petra Nemcova obraz novega mercedesa GLC

Ob predstavitvi novega športnega terenca so pri Mercedes-Benzu razkrili svojo novo ambasadorko. To je Petra Nemcova, češki supermodel, novi obraz novega razreda GLC in obenem lastnica prvega priključnega hibrida v premium razredu, GLC 350e. Novi mercedes GLC je zamenjal prejšnji model GLK, ki je bil bolj oglatih linij. S svojim značajem je odlična družba za udobno potovanje in obenem ponuja možnost pustolovskih doživetij.
Petra Nemcova in Dieter Zetsche, predsednik uprave Daimler AG
"Všeč mi je njegova sinergija. GLC predstavlja to, kar sem jaz. in to, kar počnem. Ne glede na to, kakšen je teren, se GLC na njem počuti kot doma. Tudi sama s svojim dobrodelnim skladom Happy Hearts obiščem mnoge države s popolnoma različnimi kulturami. Od velemest do povsem odročnih krajev. Točno tak je GLC," je o novem lepotcu iz Stuttgarta povedala simpatična Čehinja.
Tehnično gledano je GLC postavil nove standarde v svojem razredu. Atraktivna zunanja podoba sledi smernicam, ki jih je spomladi nakazal koncept GLC kupe in je stvaritev slovenskega oblikovalca Roberta Lešnika ter njegove ekipe. Avtomobil je za 19 odstotkov učinkovitejši od svojega predhodnika. Sistem zračnega vzmetenja Air Body Control je edinstven v tem segmentu in omogoča udobnejšo ter po želji tudi izjemno dinamično vožnjo. Odlična standardna varnostna oprema je že kar zaščitni znak znamke Mercedes-Benz.
"Novi GLC je korak naprej v razvoju filozofije SUV vozil," je dejal Thomas Weber, član uprave Daimler AG. "Ponuja vrhunsko udobje in ima športen pridih. Navdušuje na cesti, in bolj kot kdaj prej, tudi na terenu."
Novi GLC v različici GLC 220d 4 MATIC bo na voljo od 46.600 evrov naprej, GLC 250d 4 MATIC od 47.970 in GLC 250 4 MATIC od 47.250 evrov dalje. Vsi modeli so serijsko opremljeni z novim 9-stopenjskim samodejnim menjalnikom 9G TRONIC.
Petra Nemcova se je po zmagi na izboru Elite Model Look preselila v Milano in pričela zelo uspešno kariero. V njej je že bila prepoznavni obraz številnih vodilnih blagovnih znamk, njen obraz pa je krasil naslovnice najpomembnejših modnih revij.

Ni komentarjev:

Objavite komentar