torek, 28. julij 2015

Nove Samsung LEVEL U slušalke za super zvočno izkušnjo

Brezkompromisno čist zvok, eleganten in ergonomski dizajn za udobno in prijetno dolgotrajno nošenje, zmogljiva baterija ter priročna aplikacija Text-to-speech so lastnosti novih slušalk, ki jih je v tem mesecu predstavila družba Samsung Electronics. Slušalke LEVEL U s povezavo bluetooth predstavljajo vse, kar omogoča najnaprednejša tehnologija.
"Slušalke LEVEL U s povezavo Bluetooth so nekaj posebnega, saj smo v družbi Samsung odkrili način, kako izboljšati mobilno izkušnjo naših uporabnikov. Pogledali smo, kaj uporabniki resnično potrebujejo, rezultat naših izsledkov pa predstavljajo prav slušalke LEVEL U," je povedal Younghee Lee, izvršni podpredsednik globalnega trženja v oddelku za IT in mobilne tehnologije v družbi Samsung Electronics. "Slušalke LEVEL U so prava kombinacija stila, udobja in brezkompromisne zmogljivosti, hkrati pa omogočajo še vse prednosti, ki jih ponuja brezžična povezava bluetooth. Naši uporabniki jih bodo z veseljem nosili, saj so preproste za uporabo in zelo priročne."
Slušalke LEVEL U bodo na voljo v različnih in opaznih barvnih kombinacijah, denimo v modro-črni in zlato-beli kombinaciji, ki bodo dopolnile še tako dodelan stajling. So tudi udobne za uporabo, saj so težke zgolj 33 gramov, k še večjemu udobju pa prispevajo spoji iz poliuretana, ergonomsko oblikovan in fleksibilen vrat ter udobni ušesni čepi. Piko na i funkcionalnosti in priročnosti slušalk LEVEL U dodajo še rahlo privzdignjeni kontrolni gumbi, s katerimi lahko uporabniki tudi med gibanjem preprosto nastavljajo glasnost in kontrolirajo predvajanje glasbe. Hibridni ušesni čepki, ki so ergonomsko oblikovani in zato udobni za dolgotrajno nošenje, zadušijo zunanje šume in prenesejo le kristalno čist zvok. Slušalke so opremljene tudi z magneti za še bolj enostavno zlaganje in priročno prenašanje.
Slušalke LEVEL U se ponašajo z najnaprednejšimi rešitvami na področju mobilne in avdio tehnologije. Opremljene so z dvema mikrofonoma: prvi zajema in utiša zvok in šume iz okolice, medtem ko drugi zajame glas govorca. Slušalke nato filtrirajo zunanje šume in poustvarjajo zgolj kristalno jasen zvok in glas. S tehnologijo, ki zmanjša zunanje šume in odmeve, ter 12-mm dinamično pogonsko enoto za še bolj udaren bass in uravnotežen zvok, slušalke LEVEL U poskrbijo za vrhunsko reprodukcijo zvoka.
Uporabnike, ki cenijo vse prednosti mobilne tehnologije, bo prepričala tudi povezava prek Bluetooth 4.1 in Bluetooth vmesnika (apt-X Codec), ki prihranita ubadanje z nadležnimi kabli. Uporabnikom slušalk je na voljo še aplikacija Samsung LEVEL, ki jih s pomočjo funkcije Text-to-speech, interaktivne ikone na ekranu ter vibrirajočih opomnikov obvešča o zgrešenih klicih, alarmih, načrtovanih dogodkih in stanju baterije. Slušalke so opremljene z univerzalnim 5-pinskim napajalnim vhodom, odlikuje pa jo tudi zmogljiva baterija, ki zdrži do 10 ur predvajanja glasbe oziroma do 11 ur pogovorov ali do 500 ur stanja v spanju.
Vsestranska zmogljivost in pa dejstvo, da so slušalke LEVEL U vedno pripravljene na akcijo mobilnih uporabnikov, so karakteristike, ki bodo prepričale uporabnike z različnimi življenjskimi stili in jim omogočile resnično povezano življenje ter večjo svobodo kjerkoli in kadarkoli. Slušalke so na slovenski trg prišle 20. julija in stanejo 80 evrov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar