četrtek, 16. julij 2015

Nagradna igra: nova parfumska voda Cartier Baiser Volé Fraîche

Cartier Baiser Volé Fraîche eau de parfum je omejena dišava za letošnje poletje, osvežujoča, sveže-cvetna in zračna interpretacija klasičnega vonja Baiser Volé. Čarobni vonj, ki ovije v svežino cvetnih not lilije, vas bo v trenutku prevzel, saj gre za popolno razkošje francoskega draguljarja v novi preobleki.
Ta limitirana dišava, ki je ekskluzivno na voljo samo v Kompas Shopih po Sloveniji, je romantična in poetična, kot šepet lilij v vetru ali šepet poljuba. Gre za 'coup de cœur' izdelek, ujet v subtilen pajčolan zamrznjene rožnate barve, ki se v steklenički stopnjuje od prozorne do zamegljene. Na vrhu prozorna steklenička z imenitnim, sofisticiranim in nadvse elegantnim zlatim zapiralom nam že daje slutiti barvo dišave. Že samo odpiranje dišave je kot erotični ritual zapeljevanja, ko z eno kretnjo odpremo pokrovček, ki se nagne na stran in z nadvse ženstveno potezo odišavimo točke utripa na telesu ter jih ovijemo v to luksuzno dišavo.
Lahkotna variacija parfumske vode je v znamenju nežne in sveže lilije, ki ima presenetljivo hladilen učinek na kožo. Zato je poletje najbolj pravi čas, da jo nosimo. Čutna hladilna senzacija predrami vse naše čute. V tej dišavi so na novo intepretirali lilijo, cvet ženskosti, z vseh vidikov te rože in na povsem nov način. V nas vzbudi čutnost, nežnost, romantičen občutek lahkotnosti ter zračnosti. Tudi sama embalaža parfumske vode je nekaj posebnega, z rdečim trakom okoli škatlice in s stiliziranimi lilijami na sprednji strani. Že sama škatlica deluje kot obet privlačnosti.
V sodelovanju z uvoznikom in zastopnikom te ekskluzivne dišave podarjam eni od bralk 100 ml stekleničko nove parfumske vode Cartier Baiser Volé Fraîche (opomba: zapakirana je v testno embalažo z belim kartonom, ne originalno), da bi se potegovali za nagrado, pa morate odgovoriti na naslednje vprašanje: Kje se da dišavo kupiti v Sloveniji? Svoj odgovor in podatke pošljite na elektronski naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com do vključno 23. julija 2015. Veliko sreče in nadvse dišeče poletje vam želim!

1 komentar: