sobota, 18. julij 2015

Mojih 6 najljubših s podpisom Tom Ford

Ljubitelji oblikovalca Toma Forda slednjega čislajo zaradi izčiščenega dizajna, ki pa kljub minimalizmu ne deluje dolgočasno, temveč avantgardno, čeprav oblikovalec pri svojem ustvarjanju črpa iz klasičnih osnov. Ne poznam niti ene resne fashioniste, ki si ne bi želela imeti v svoji omari ali na sebi vsaj en imeniten (in ne ravno poceni) kos tega oblikovalca. S prihodom beauty linije izdelkov Tom Ford je prestiž postal le nekoliko bolj dostopen tudi navadnim smrtnicam, ki jih je prizadela recesija, a še vedno si najbolj od vsega želimo - poleg šminke in parfuma s podpisom Tom Ford, seveda - še njegovo torbico, čevlje z visoko peto, plašč, blejzer, sončna očala, škornje, krilo... Seznam se morda sploh ne bi končal.
Črtasto krilo iz volne in kašmirja (1190 €), ženski smoking iz svile in volne (2290 €), svilena bluza (1290 €), usnjeni sandali z obeskom (790 €), sončna očala Saskia (245 €), usnjena clutch torba Alix (1390 €), vse Tom Ford
Ker je treba po Toma Forda v tujino, bo nedvomno ljubiteljice znamke razveselila novost, da se je tudi spletna trgovina Net-a-porter končno odločila ponuditi izbrane kose tega kultnega in nadvse čednega oblikovalca, ki v globino razume estetiko in potrebe žensk. Na sliki je mojih 6 najljubših kosov iz ponudbe, seveda pa si boste ve po obisku spletne strani same odločile, ali vam je kaj od videnega še bolj všeč. Na srečo so okusi različni. Lep in modno obarvan vikend vam želim!

Ni komentarjev:

Objavite komentar