sreda, 29. julij 2015

Tom Cruise povzročil evforijo na Dunaju

"Gospod Hunt, to ni MISIJA: TEŽKO, to je MISIJA: NEMOGOČE. 'Težko' bi moralo biti za vas kot sprehod po parku." Citat je iz filma Misija: Nemogoče 2. Nekatere franšize imamo radi, saj vedno znova nadgradijo zgodbo s presenetljivimi preobrati ter nas v odklopu od vsakdanjega sveta razvajajo s spektakularnimi akcijskimi prizori.
Mednje spada Misija:Nemogoče. Franšiza, ki je zrasla na bogati zapuščini priljubljene televizijske serije, nam v vsakem delu postopoma razkriva skrivnosten svet tajnih agentov in njihovih vratolomnih misij. Za nameček je tu še Tom Cruise, glavni igralec in producent filmov, ki kot zares redka izjema v igralskem svetu vseskozi vztraja, da nevarne prizore posname brez uporabe profesionalnih kaskaderjev.
Devetnajst let po prvem delu se bo ENM v prihajajočem petem delu soočila z njihovo daleč največjo grožnjo. Na muho jih bo vzel Sindikat, skoraj mistična organizacija morilcev in odpadniških agentov, ki so skrenili s poti. So namreč enakovredno izurjeni in prav tako smrtonosni. Po uradni razpustitvi ENM Ethan Hunt zbere svojo ekipo za morda zadnjo in brez dvoma najbolj nevarno misijo - za vsako ceno morajo dokazati obstoj skrivnega Sindikata in ga uničiti. Premiera filma bo za izbrance in druge srečneže na ogled že ta ponedeljek, 3. avgusta ob 20. uri zvečer, za občinstvo pa bo v kinematografih na sporedu od 6. avgusta 2015.
''Misija nemogoče - Odpadniška nacija'', najnovejši film legendarne serije Paramount Pictures in Skydance, pa je pred dnevi doživel bleščečo premiero tudi v dunajski operi. Kot ekskluzivni avtomobilski partner je BMW Group zagotovil floto VIP vozil na dogodku. Med množico navdušenih oboževalcev in ob Tomu Cruisu, Simonu Peggu in Rebecci Ferguson ter režiserju Christopherju McQuairreju, sta na rdeči preprogi kraljevala BMW M3 in novi BMW serije 7.
Po uspešnem sodelovanju leta 2011 pri filmu ''Misija nemogoče - Protokol duh'' je BMW Group svoje avtomobile, motorna kolesa in tehnologijo že drugič ponudil produkcijski ekipi Paramount Pictures. ''Misija nemogoče - Odpadniška nacija''. V najnovejšem akcijskem filmu agenta Ethana Hunta (Tom Cruise) in njegove ekipe Impossible Mission Force (IMF) so vozila BMW Group uporabljena v številnih scenah. Novi BMW serije 7 prikazuje stil in eleganco na ulicah Dunaja. Novi BMW M3 pa s svojo izjemno zmogljivostjo in značilnimi dirkaškimi geni skupaj z BMW S 1000 RR prikazuje dih jemajoče kaskaderske točke v Maroku. V filmu se pojavita tudi BMW xDrive40e in BMW serije 6 Cabrio.
''Lepo je videti izjemen rezultat našega vznemirljivega sodelovanja z ''Misijo nemogoče - Odpadniška nacija'', je dejal Ian Robertson, član upravnega odbora BMW AG, odgovoren za prodajo in marketing BMW. ''Zaradi svoje dinamične zmogljivosti, tehnoloških inovacij in unikatnega sistema BMW ConnectedDrive so naši BMW modeli odlična vozila za Ethana Hunta in njegovo IMF ekipo.''
Film je režiral Christopher McQuarrie, scenarij je napisal Christopher McQuarrie, zgodbo pa Christopher McQuarrie in Drew Pearce. Film temelji na televizijski seriji, ki jo je ustvaril Bruce Geller. Film so producirali Tom Cruise, J.J. Abrams, Bryan Burk, David Elliosn, Dana Goldberg in Don Granger; izvršni producent je Jake Myers.

Ni komentarjev:

Objavite komentar