sreda, 15. julij 2015

Melvita predstavlja novost med cvetnimi vodicami za lepšo polt

Cvetne vodice so priljubljene zaradi svoje blagodejnosti in vsestranske uporabe. Kot nežna poletna prha osvežijo, navlažijo in tonirajo kožo, obenem jo pripravijo na nanos ostalih negovalnih izdelkov in povečajo njihovo učinkovitost. Melvitina ikonična kolekcija cvetnih vodic je v ponudbi že več kot 30 let in letos jo je Melvita še obogatila.
S parno destilacijo burbonske geranije so pri Melviti ustvarili cvetno vodico z izboljševalnim delovanjem, ki pomaga zmanjšati pore ter zgladiti in obnoviti teksturo kože. Zaradi nežne dišave, ki spominja na vrtnico z začimbnimi  podtoni, pa je uporaba še prijetnejša. Melvita za svoje izdelke izbira najčistejše cvetlice, ki uspevajo v srcu neokrnjene narave.
Burbonska geranija, ki je v Melvitini novi cvetni vodici, prihaja s sledljive lokacije – izolirane provansalske pokrajine Enclave des Papes. Kakovost in čistost žetve burbonske geranije sta zagotovljeni z ekološkim varstvom regije. In mimogrede - ste vedeli, da so destilacijo cvetlic že 4.000 let pr. n. št. uporabljali Stari Egipčani? Cenili so jo tudi slavni zdravniki in učenjaki, kot sta Hipokrat in Plinij Starejši ... In ker dragoceno znanje nikoli ne izumre, uporaba cvetnih vodic danes pridobiva vedno več privržencev, tako v alternativni medicini kot v negovalni kozmetiki. Govorimo lahko o ‘čudodelnih’ vodicah, v katerih je ujeto samo bistvo cvetlic.
Novost bo na voljo v trgovinah Melvita in v spletni trgovini www.melvita.si od 21. julija letos. Sicer pa lahko v Melvitini ponudbi izbirate še med naslednjimi osvežilnimi vodicami za obraz: cvetno vodico z damaščansko vrtnico, cvetno vodico s cvetovi pomarančevca, cvetno vodico virginijskega nepozebnika, cvetno vodico prave sivke in cvetno vodico plavice. Vse vodice stanejo 15,30 evra s pršilko in 14,20 brez pršilke (ko enkrat vodico že kupite, lahko pršilko prestavite na refill embalažo).

Ni komentarjev:

Objavite komentar