petek, 10. julij 2015

Lancôme slavil 80 let v družbi zvezdnic

V sredo zvečer se je v Casino de Paris potekala Lancômeova gala zabava ‘WÔW’ ob 80. obletnici francoske premium kozmetične znamke. Zabavo je pripravil prvi mož družbe Françoise Lehmann in nanjo povabil Julio Roberts, Penelope Cruz, Kate Winslet, Lupito Nyong'o, Lily Collins, Almo Jodorowsky in Daria Werbowy ki so prvič stale skupaj na odru, pridružila se jim je tudi Isabella Rossellini, ki je bila s svojim šarmom in lepoto toliko časa zaščitni obraz znamke in je bila presenečenje tega večera.
Vse te dame so izrekle čestitke Lancômeu, ki ga je ustanovil Armand Petitjean leta 1935 in mu zaželele še veliko uspešnih let. Med vrhunci večera, na katerem se je zbralo več kot 1200 gostov iz sveta lepote, mode, filma in umetniškega svet,a je bil zasebni nastop pevke Kylie Minogue, ki je zapela svoje največje uspešnice, v nadaljevanju večera je francoski didžej Kiddy Smile zabaval goste še pozno v noč.
Penelope Cruz nosi obleko Valentino; make up artist Pablo Iglesias; obraz: Teint Idole Ultra 24h 035, Blush Subtil Peche intense, oči maskara Grandiôse black, ustnice L‘Absolu Rouge nude
Prvi možje znamke Françoise Lehmann, Jean-Paul Agon in Nicolas Hieronimus so na rdeči preprogi sprejemali goste, med katerimi so bili Peter Lindberg, Riccardo Tisci, Michelle Rodriguez, John Legend, Chrissy Teigen, Ellen von Unwerth, Petra Nemcova, Emmanuelle Alt, Ian Bohen, Soko, Elettra Rossellini Wiedemann, Jin Min Han, Nicole Warne, Hanne Gaby Odiele, Lily Donaldson, Uljana Sergejenko, Daria Strokous, Izabel Goulart, Mert Alas & Marcus Piggott, Anna Ewers, Josephine de la Baume, Miroslava Duma, Chiara Ferragni, Elena Perminova, Les Twins, Caroline Vreeland, Anthony Vaccarello in Christina Pitanguy.
Julia Roberts je v obleki Givenchy; makeup artist: Genevieve Herr; obraz: Visionnaire Instant Perfector, Liquid Miracle Cushion, Blush Subtil Palette#323 Rose Blush, oči: Le Crayon Khôl black & Gris Noir, senčilo za veke Color Design "clock strike 12" & "it list", maskara Grandiôse; ustnice Rouge in love 200 & Rouge in love 307
Prišli so tudi Kristina Bazan, Billy Pakao, Erica Pelosini, Candela Studeni, Yiqing yin Alexandre Mattiussi, Jacquemus Jamie Bochert Geja Weiss, Cameron Silver, Sveva Alviti, Jeanne Damas, Eva Doll, Clara Paget, Anna Cleveland, Cécile Togni, Chrystel Saint Louis Augustin, Caroline de Maigret, pariška muza znamke Lancôme in utelešenje francoskega šika, ter Lisa Eldridge, ki so jo pred kratkim imenovali za kreativno direktorico Lancôme make-upa.
Lupito Nyong'o je oblekla Prada; makeup artist: Nick Barose; obraz Advanced Génifique Youth Activating Concentrate, La Base Pro Pore Oil Free, Miracle Cushion Liquid Compact Makeup 555, Translucence Pressed Powder 550, Blush Subtil in Plum Noir, Le duo Suede; oči: Base paupières Aquatique 6, Art Liner Noir, senčilo za veke TBD, Hypnôse Mascara Black, Brows- Sourcil Tint Noir; ustnice Lips-Liner Sheer Chocolat
Sporočilo večera je bilo: "La vie est belle en Lancôme", Življenje je lepo z Lancômeom. Številne znane povabljenke so bile ta večer odete v kreacije priznanih modnih oblikovalcev in kajpak so jih naličili priznani mednarodni vizažisti z ličili Lancôme.
Kljub čudovitim lepoticam in njihovim kreacijam, ki so ta večer kraljevale na rdeči preprogi, pa - čisto osebno - ne morem tudi mimo kritike: največji  modni faux pas so zagrešile Catherine Baba, ki je prišla v obleki, ki je spominjala na tako za plažo, na glavo pa si je nadela ruto, podobno ciganski; Soko, spremljevalka Josephine de la Baume, se je pojavila na tem elitnem gala dogodku oblečena v adidasovo rdečo trenirko, pod katero je imela leopardjo jopico, karirasto škotsko krilo, ogrlico, ki je spominjala na pasjo ovratnico in debele rejverske sandale - popolnoma nesprejemljivo, po mojem mnenju bi jo morali na vratih zavrniti in jo poslati nazaj, da se preobleče.
Erica Pelosini je s svojo prosojno tkanino veliko več odkrila, kot zakrila; Miroslava Duma je prišla v kavbojkah z visokim pasom; čeprav je bila lepa, je bila po mojem mnenju vseeno under-dressed. Elena Perminova je bila oblečena v kostim s kratkimi hlačami, ki so bile odločno prekratke, pa tudi njena prijateljica je imela prekratko obleko in njuni torbici sta zgolj kričali o novopečenem bogastvu, ne pa tudi o okusu. Sicer pa vsakemu svoje, a iz videnega lahko sklepam, da nekatere gostje niso upoštevale dress-codea za ta večer.

Vse fotografije: © Stéphane Feugère for Lancôme

Ni komentarjev:

Objavite komentar