petek, 31. julij 2015

Calvin Harris v novi kampanji za Armanija

Giorgio Armani je za Calvina Harrisa dejal, da je "resničen svetovljan, dinamičen mlad moški, ki ima to sposobnost, da pritegne množice s svojo glasbo in energijo". Ni rojen model, vendar s to neverjetno življensko energijo povezuje ljudi, se je glasilo mnenje velikana mode, ki je 31-letnega škotskega didžeja in producenta povabil k sodelovanju.
Trenutno najbolj razvpito ime mainstream plesne glasbe je decembra lani postal(o) obraz in telo Armanijeve kolekcije oblačil in modnih dodatkov, februarja letos pa je posnel še kampanjo za spodnje perilo. Ta ponedeljek je Calvin Harris svoje oboževalce preko twitterja razveselil s fotografijo z aktualnega modnega snemanja, na katerem je nosil Armanijevo spodnje perilo iz jesensko-zimske kolekcije. Na fotografiji ga lahko vidimo samo v znamenitih spodnjicah, za snemanje pa je očitno pridno telovadil, saj razkazuje tako rekoč popoln six-pack trebušnih mišic.
Trenutno najbolje plačani in iskani didžej na svetu ter intimni spremljevalec pevke Taylor Swift predstavlja v kampanji tudi nove Armani časomere, ki krasijo njegovo zapestje na zgornji fotografiji in s to potezo le še potrjuje, da se njegovo sodelovanje z modno hišo Armani nadaljuje tudi v drugi polovici tega leta.

Ni komentarjev:

Objavite komentar