četrtek, 18. junij 2015

Znani obrazi na Coca-cola KISS pikniku

Včeraj je kultna osvežilna pijača v svojo družbo povabila izbrane navdušence nad pijačo Coca-Cola. Na Kiss pikniku so lahko sodelovali pri oblikovanju domiselnih nagovorov, ki jih bomo že čez nekaj dni videli na plakatih z oglasi po vsej državi.
Osvežilna pijača je že v preteklosti svoje oboževalce rada razveselila s posebnimi stekleničkami, na katerih so se pojavili njihovi obrazi ali imena. Na tokratnem Coca-Cola Kiss pikniku so se ji mnogi znani Slovenci pridružili v živo, med njimi tudi Jana Morelj, Špela Jambrek, Roni Kordiš-Had, Dejan David Kemperl, Mateja Ropoša, Danica Lovenjak, Timotej Lampe Ignjič, Tanja Divac, Nejc Simšič in drugi. Znani obrazi so svoje navdušenje nad dogajanjem delili tudi s svojim občinstvom na družbenih omrežjih in virtualno medse povabili tudi druge ljubitelje te kultne osvežilne pijače.
Z oglasnih plakatov po vsej Sloveniji nas bodo že v juniju pozdravljali simpatični nagovori, enega izmed njih so lahko ustvarili tudi tisti, ki so se pijači Coca-Cola pridružili na včerajšnjem pikniku. Udeleženci dogodka so se zato prelevili v tekstopisce. V ustvarjalno-tekmovalnem vzdušju je najbolj kreativna skupina oblikovala slogan 'Sonček mi sije v oči, majkemi' in že čez nekaj dni se bodo lahko tisti, ki so na pikniku najbolj 'kravžljali' možgančke, pohvalili s svojim delom.
Da bomo s pijačo Coca-Cola lahko naklonjenost in ljubezen delili s tistimi, ki nam veliko pomenijo, so se stekleničke in plastenke Coca-Cola na policah trgovin ponovno preoblekle. Na embalažah bomo tako pod sloganom 'Ta poljub je zate' to poletje lahko našli 227 najpogostejših slovenskih imen med mladimi in 49 zanimivih vzdevkov, med katerimi so tudi: frajer, model, lepotec, šefica, frendica, cimra, zvezda, legenda, in druge.
Zanimivi in navdušujoči napisi bodo tako svoje mesto ponovno našli na družbenih omrežjih, kjer uporabniki pogosto delijo svoje navdušenje nad pijačo, ki so jo vzljubile tako zvezde, kot navadni ljudje.

Foto: Jani Ugrin

Ni komentarjev:

Objavite komentar