torek, 02. junij 2015

Z lahkoto do močnih, zdravih trepalnic

Področje kože okoli oči je prvo, kjer se pojavijo znaki staranja, gubice in znaki utrujenosti. S staranjem se upočasni mikrocirkulacija krvi in delovanje limfe, kar vodi do pojavov, kot so črni kolobarji, vrečke pod očmi, koža pa sčasoma postane bolj dehidrirana in tanjša.

Trepalnice na vekah nimajo zgolj lepotne funkcije zapeljevanja, njihova osnovna funkcija je namreč, da prestrežejo zunanje vsiljivce, kot so prah, smeti ali kakšna žuželka, razne tekočine... Na kratko: naše oči in naš vid trepalnice varujejo pred poškodbami. Obstajajo določeni faktorji, kot so napačno čiščenje ličil, slaba prehranjenost, pomanjkanje dobrega vlaženja, prepogosto izpostavljanje soncu ali pa preprosto kronološko staranje, zaradi katerih trepalnice izgubijo svojo moč, hitreje izpadejo ali se zlomijo.
poseben aplikator drenira področje okoli oči in prijetno hladi
Novost profesionalne kozmetične nege SKEYNDOR po imenu Power Hyaluronic Eyes & Lashes poskrbi za ponovno mladosten videz oči na več nivojih - ne opravi zgolj z drobnimi gubicami v okolici oči in s podočnjaki, pač pa tudi poskrbi za ponovno močne trepalnice! Ob tem je izdelek prijetne gelaste teksture, ki že sama po sebi deluje osvežilno in prijetno hladilno ter je nadvse dobrodošla v vročih poletnih dnevih.
izdelek je lani dobil tudi prestižno nagrado za najboljšo embalažo
Kot obljublja proizvajalec, se izpadanje trepalnic ob redni uporabi izdelka zmanjša do kar 61 odstotkov, zglajenost drobnih gubic okoli oči se izboljša tudi za 42 odstotkov, otekanje pod očmi pa se zmanjša celo do 46 odstotkov. In kakšna je cena za tega novega vsestranskega pomočnika, ki bo postal nepogrešljiv v naši kozmetični torbici? Priporočena znaša 42,50 evra.

Ni komentarjev:

Objavite komentar