petek, 12. junij 2015

Somat Gold VIP kulinarični večer z Binetom Volčičem

Vroči dnevi že napovedujejo dolge poletne zabave in eno takšnih sta nam na terasi ljubljanskega Nebotičnika 'zakuhala' Bine Volčič in Anja Križnik Tomažin s Somat VIP druženjem. Nova generacija pralnih tablet Somat Gold je bila povod za kulinarično doživetje in zabavo, ki so se je udeležili številni znani obrazi in predstavniki medijev.
S čarobnim pogledom na Ljubljano ob zahajajočem soncu in ob spremljavi poletnih ritmov DJ Sylvaina, je blagovna znamka Somat ob predstavitvi novih Somat Gold tablet za pranje posode pripravila kulinarično poslastico. Dogodka so se udeležili tudi znani obrazi, med njimi komentatorka šova Gostilna išče šefa Iryna Osypenko Nemec in nekdanji tekmovalci Teja Perjet, Jani Jugovic in Nik Kavčič.
V kulinaričnih dobrotah je užival tudi voditelj Nejc Simšič, najbolj provokativni udeleženec resničnostnih šovov Miha Kavčič ter ljubiteljica dobrih okusov Danica Lovenjak. Nekateri med njimi so prijeli za kuhalnico in se preizkusili pri pripravi jedi. Sproščeno poletno vzdušje, ki ga je povezovala ljubiteljica domače kuhinje Anja Križnik Tomažin, je začinil mojster okusov Bine Volčič. Ta je zbranim gostom pokazal, da so v poletnih dneh najbolj priljubljene piknik zabave lahko tudi drugačne, peka na žaru pa omogoča pripravo gurmanskih specialitet.
Somat je za svoje goste pripravil tudi tekmovanje v pripravi krožnikov in okušanju jedi. Povabljenci, med njimi so bili, med drugimi, tudi Katarina Benček, Sonja Javornik, Karin Bizjak, Andreja Freyer, Carmen Leban in moja malenkost, so se preizkusili v testiranju jedi z zaveznimi očmi in preverili svoje sposobnosti prepoznavanja okusov. Hkrati se jim je ponudila priložnost, da poprimejo za kuhalnico Bineta Volčiča ter mu priskočijo na pomoč pri pripravi zmagovalnega krožnika.
Za kuhanjem pride na vrsto pomivanje posode. To, za mnoge neljubo opravilo, zaradi nove izboljšane formule Somatovih tablet premium linije Somat Gold postaja lažje in prijetnejše kot kdajkoli prej. Milijon drobnih aktivnih delcev, ki se nahajajo v tableti, prodre v zasušene in mastne madeže, ostanke hrane odstrani tudi na nedostopnih mestih in doseže popolne rezultate. S Somat Gold tabletami je drgnjenje in namakanje preteklost, tudi po najbolj neverjetnih kulinaričnih podvigih.

Foto: IdealiaPR

Ni komentarjev:

Objavite komentar