ponedeljek, 29. junij 2015

Pripravite se na akcijo: Terminator GENISYS!

Kot nam je obljubil, se je vrnil. Napeto in z navdušenjem smo ga čakali! Terminator je znova v akciji, še boljši kot doslej, čeprav v starejši različici. Ne pozabimo, tudi Terminator ima zgornjo plast iz človeške kože, ta pa je podvržena staranju. A starost ne pomeni nič, ko gre za Terminatorja in slovitega Arnolda Schwarzeneggerja!
Zgodba je taka: apokaliptičen svet bližnje prihodnosti še vedno pesti vse bolj brezupna vojna med človeštvom in ubijalskimi stroji. Da bi preprečili sodni dan in dokončno uničili nadvlado Skyneta, ki neusmiljeno iztreblja človeško raso, vodja odpora John Connor sprejme drzno odločitev. Poveljnika Kyla Reesa pošlje nazaj v preteklost, v leto 1984, da bi ustavil Terminatorja, zaščitil njegovo mater Sarah Connor in obvaroval prihodnost celotnega človeštva.
Vendar pa Reesovo potovanje skozi čas sproži nepričakovan niz dogodkov in za vedno spremeni tok zgodovine. Tokrat bo Terminatorju v vlogi Sarah Connor družbo delala Emilia Clarke, znana kot Daenerys Targaryen oziroma Mati zmajev iz priljubljene serije Igra prestolov. "Če so vam všeč filmi o Terminatorju, vas bo ta navdušil," je bil skrivnostno jedrnat sloviti režiser James Cameron.
Že to sredo, 1. julija, nas bo na velikem platnu pričakala vrhunska kombinacija akcijskih prizorov, dramatičnih posebnih učinkov in Arnoldovega prepoznavnega humorja. Za piko na i pa bo poskrbela še Daenerys Targaryen, ki se bo tokrat morala boriti brez pomoči svojih zmajev. Že ob ogledu prvega napovednika filma TERMINATOR: GENISYS smo lahko razbrali, da bo prihajajoči peti del kultne franšize s postavitvijo novih pravil potovanja skozi čas za vedno spremenil tok zgodovine.
Po pričakovanjih se bomo zopet znašli sredi vojne med človeštvom in stroji, ki pa se bo še bolj zaostrila, saj se bo bitka odvijala tako v preteklosti kot tudi v sedanjosti. Končno se na prizorišče vrača legendarni Arnold Schwarzenegger, ki smo ga zvesti privrženci močno pogrešali v četrtem delu, kjer so ga upodobili s pomočjo računalniške tehnologije. Vrnitev kultnega Terminatorja bodo v Koloseju pospremili nastopi vrhunskih bodybuilderjev in atraktivnih bikini tekmovalk ter bogate nagrade za občinstvo. Hasta la vista, baby!

Ni komentarjev:

Objavite komentar