ponedeljek, 22. junij 2015

Odštevamo do naj festivala tega poletja - FLOW!

Samo še štirje dnevi nas ločijo do festivala FLOW, ki ga ne bo zamudil noben ljubitelj dobre zabave, odlične glasbe in sproščenega druženja. Že tudi vi nestrpno čakate na naj glasbeni dogodek tega leta? Minuli četrtek je splav ljubljanske Makalonce gostil nadvse prijetno srečanje ustvarjalcev, prijateljev in medijev, ki že odštevajo zadnje dneve do FLOW Festivala Ljubljana, na katerem bo na treh odrih med 26. in 28. junijem v Tobačna mestu ob ducatu svetovnih zvezd nastopilo več kot 50 urbanih glasbenikov, še vsaj toliko drugih ustvarjalcev pa bo poskrbelo za bogat dodatni program.
legendarni Dragan Bulič in ljubka voditeljica Ula Furlan
Ustvarjalci so nam na tem druženju razkrili, da bo uradne afterje vseh treh festivalskih večerov gostil klub K4, ena glavnih zibelk številnih regionalnih subkultur. Nosilci programa bodo slovenski, hrvaški in srbski kolektivi, zvezdniška presenečenja pa niso izključena!
za glasbeno ogrevanje sta poskrbela Matevž Kovač (Disco Durum) in Jan Drozg (na desni)
Na spletni strani www.flowljubljana.si/flow-info so na voljo vse informacije o dostopu, vstopanju in ponudbi na prizorišču, razkriti sta tudi nosilni temi sklopa Flow Talks, ki želi spodbosti razvoj na znanju temelječih kreativnih industrij v Sloveniji (sobotni je namenjen oblikovalcem, nedeljski podjetnikom: www.flowfestival.si/sl/flow-talks/).
Jana Morelj si je že zagotovila vstopnico za Flow festival
FLOW bo ob kupu doživetji - od pop up trgovine domačih modnih oblikovalcev, do plezalne stene ob glavnem odru, 3D animacij, ekstenzije Beneškega bienala in zanimivih intervencij v prostor - ponudil tudi pisano izbiro piv, slovenskih vin in izbranih jedi restavracij Bazilika, Maharaja, Hood Burger, OnThai, Sorbara Steakhouse, Domača kuhna, tam bosta tudi Gajbica sadja in Palačinkomat. Več o gurmanskem razvajanju lahko izveste tukaj.
vedno za žur: Boštjan Gorenc- Pižama in piarovec FLOW festivala, Gregor Zalokar, foto: D. Sušnik
FLOW je in bo tudi medijsko zelo odmevna zgoba, saj se je zanj akreditiralo že več kot 150 novinarjev iz 16 evropskih držav, ki bodo ob spremljanju festivala nedvomno poročali tudi o Ljubljani in o Sloveniji vobče. Partner projekta je v tem delu tudi Turizem Ljubljana, organizatorje festivala pa bo v torek na vrtni zabavi gostil finski ambasador. Ne pozabimo namreč, originalni dogodek FLOW je doma prav na Finskem.
Tibor Baiee in Žiga Pucko bosta tam!
Še zadnji podatek: 1-, 2- in 3-dnevne vstopnice za FLOW Festival Ljubljana prodajata tako Eventim kot Petrol. Vse informacije dobite tudi na uradni festivalski spletni strani. Se vidimo v Tobačna mestu že ta petek! Ne zamudite mega dogodka leta, če ne že skoraj desetletja.

Foto: TrickyDisco!

Ni komentarjev:

Objavite komentar