četrtek, 25. junij 2015

MasterCard Sunset Party z nagradno igro v slogu velemest

Poslovni partnerji družbe MasterCard, estradniki in predstavniki medijev smo se družili na MasterCard Sunset Partyju v ljubljanskem Mačku, pa čeprav nam je manjkala bistvena sestavina iz naslova zabave, torej sončni zahod. Ta je bil na torkov večer trmasto skrit za gosto deževno kopreno, tudi nizke temperature nam niso prizanašale.
Ana Marija Mitič, Hannah Mancini in Nejc Simšič
A kaj bi to, ko pa nas je grela dobra družba in pijača ter ogromno pozitivnih glasbenih vibracij. Ta zabava je bila napoved poletnih dogajanj v kavarni Maček, ki bodo potekala v okviru poletne kampanje MasterCard. Kljub deževnemu vremenu so se v ritmih Hannah Mancini in DJ Petra Golda z gostiteljem večera, Gordanom Škorićem, marketing managerjem družbe MasterCard za Slovenijo in Hrvaško, še dolgo po 'sončnem zahodu' zabavali mnogi slovenski zvezdniki.
David Urankar in Frenk Nova
Med njimi je bila tudi Ana Marija Mitić, ki se je pravkar vrnila iz Beograda po snemanju finalne oddaje Big Brother, Simon Vadnjal in Frenk Nova, sotekmovalca iz oddaje Znan obraz ima svoj glas, Alma Rekić in Karim Merdjadi iz žirije oddaje MasterChef, vedno nasmejani TV voditelj in maneken David Urankar in mnogi drugi.
Jaka Meden (DJ Jaka) in Dragica Sušnik
Ker bo letošnje poletje utripalo v ritmu svetovnih prestolnic, se bodo tudi v Mačku vrstili tematski tedni v stilu vedno živahnega New Yorka, barvitega Ria, romantičnega Pariza, svetovljanskega Londona in večnega Rima.
Hannah in DJ Peter Gold
Ob plačilu hrane in pijače v stilu posameznih mest s kartico MasterCard bodo gostje prejeli poseben popust, sodelovali bodo lahko tudi v nagradni igri, ki bo srečne nagrajence odpeljala na izlet v London. Več o tem dogajanju si lahko ogledate na njihovi uradni Facebook strani.

Ni komentarjev:

Objavite komentar