torek, 16. junij 2015

Kako z redkimi lasmi do obstojne kite?

Vam v laseh manjka volumna, a si vseeno želite splesti čvrsto in debelo kito? Kérastase Materialiste gel v spreju prihaja na pomoč ženskam s tankimi lasmi. Njaprej spoznajmo, da obstajajo trije različni vidiki volumna: volumen v korenu las, volumen v obsegu las ter volumen posameznega vlakna oziroma gostota lasnega vlakna.
Gostota vlakna je ključna pri ustvarjanju pričesk, kot so kite, francoske pletenice, 'ribja kost' ali konjski repi, in pri katerih je težko doseči dolgotrajnost, če so lasje tanki. Vendar pa volumen ni obvezen le za tanke lase, katerih tekstura zahteva dodatno gostoto, temveč tudi za zrele lase, ki izgubljajo gostoto, in lase normalne gostote, ki jih sušimo na zraku.
Kérastase Materialiste je inovativna kombinacija revolucionarne IntraCylane tehnologije in agensov, ki povečujejo premer las. Lasje so po uporabi Materialiste vidno debelejši in močnejši na otip. Hkrati so mehki, voljni, lahko jih je stilirati in imajo dodaten sijaj. Za najboljši rezultat ga nanesite na dlani ter enakomerno razporedite po opranih, z brisačo posušenih laseh. Z Materialiste boste lahko tudi lase, ki jim primanjkuje gostote, spletli v sanjsko kito.
Materialiste združuje najboljše iz nege in oblikovanja las za doseganje želenih rezultatov. Keramidi navlažijo in okrepijo lasno vlakno, Intracylane ustvarja medcelične vezi, ki povečujejo premer vsakega vlakna, medtem ko sladkor ksiloza ščiti lase pred toploto. Kérastase Materialiste odlikuje enostavnost uporabe, odlični rezultati gostote las, debelina vlakna brez dodatne obtežitve, čvrstost od korena do vrhov, sijaj in mehkoba z utrditvijo. Za svoje frizerje in stranke oziroma vse tiste, ki iščejo navdih za ustvarjanje kite, je Kérastase pripravil Knjigo pletenic.
Ko govorimo o kitah in laseh, ki jih spletamo v različne pletenice, je kakovost las zelo pomembna. Ste se kdaj vprašali, zakaj lahko ženske z debelejšimi lasmi spletejo popolne, medtem ko tiste, ki nimajo takšnih las, tega ne morejo? Odgovor je preprost: debelina las. Če je vaš las debel, to pomeni, da je hkrati tudi bolj čvrst, frizura pa s tem obstojnejša. Vendar pa to ne pomeni, da se morajo ženske s tankimi lasmi odpovedati pletenicam. Z uporabo izdelka Kérastase  Materialiste tudi zanje ni več težav. Priporočena cena izdelka je 27 evrov.

Vse fotografije: Kérastase Paris

Ni komentarjev:

Objavite komentar