petek, 05. junij 2015

Kako lase zavarujete pred soncem?

Poletje je čas, ko se posvetimo športnim aktivnostim ter uživanju v naravi in na soncu. Kožo v vročih mesecih zaščitimo pred UV žarki, saj vemo, da nam ti škodijo. Toda marsikdo hitro pozabi, da tudi lasje potrebujejo učinkovito zaščito pred soncem.
Sonce, ki je balzam za našo dušo, je za lase velik stres. Zaradi ekstremnih vremenskih pojavov v poletnem času (vročina, sonce in veter) se naravna zaščitna lipidna plast hitro uniči. Rezultat so suhi in lomljivi lasje, ki delujejo slamnato in brez leska. Naša koža poleti proizvaja pigment, pri laseh pa je nasprotno, saj zaradi sonca pigment izgubljajo. Slaba stran tega je, da barva las sčasoma zbledi, ne glede na to, ali so lasje pobarvani ali so naravni. Zato moramo lase ravno tako, kot kožo, zaščititi pred škodljivimi sončnimi žarki.
BC Sun Protect linija znamke Schwarzkopf Professional naj v sončnih dneh postane vaša spremljevalka, saj bo poskrbela za zaščito, nego ter osupljiv sijaj las. BC Sun Protect omogoča lasem trojno zaščito s kombinacijo UV filtra, vitamina E, amino-celične tehnologije obnove in tahitijskega olja monoï za čudovito kondicijo las preko poletja.
Bonacure SUN linijo sestavljajo Sun šampon, Sun balzam v razpršilu, Sun negovalna maska in Sun olje za sijaj, s specialnimi, zlatimi delci za ekstra lesk na vseh vrstah las. Na voljo pa je v času, ko že mislimo na počitnice ali krajše oddihe, tudi potovalni set artiklov BC SUN v priročnem pakiranju ter nepremočljivi bikini torbici, da bo poletni oddih še prijetnejši. BC SUN je že na voljo v Schwarzkopf Professional partnerskih frizerskih salonih in v spletni trgovini HAIR BEAUTY. Seveda pa si v poletnih dneh, še posebej, ko ste veliko na soncu, na glavo nadenite tudi klobuk, čepico ali slamnik, saj bo mehanska prepreka še dodatno obvarovala vaše lase pred UV poškodbami.

Ni komentarjev:

Objavite komentar